Sayfa 206/902 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306706 ... SonSon
Arama sonucu : 7212 madde; 1,641 - 1,648 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. Teknik bilgisi sağlam arkadaş var mı ? Aynı geyikler dönüp duruyor.

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    gesanın yeni sloganı çatılar maviye bürünecek olmalı... sunjunior bu çatıları maviye boyatacak arkadaşlar...çok kalmadı önümüzdeki 3-5 ayda bunlar gerçekleşmeye başlayacak...
    Hakikaten ben çatıyı sunjunior kaplatmak istiyorum.Nerden satın alabilirim acaba?

İster misiniz bayilik anlaşması düşşün kap a..

artık bu haberle de tabana oturmazsa arz onayıyla kesin yapacaktır.
    Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.

3.  Alıntı Originally Posted by brsci Yazıyı Oku
    Hakikaten ben çatıyı sunjunior kaplatmak istiyorum.Nerden satın alabilirim acaba?

bayiilik anlaşması çok güzel olur...bu güne kadar sunjunior hikayesini ve potansiyelini hep hikaye gibi anlatıyorduk...ama artık gerçekleştiğine dair somut işaretler olacak... açıkçası ben heyecanlanırım...başkasını bilmem...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by brsci Yazıyı Oku

Ben arayıp konuştum.
    Direk fabrikayı aradım.
    Bana bir isim ve telefon numarası verdiler.
    Şu anda kendileri yapıyorlar.
    5 KW'lik sun junior 150-160 metre bir ev için ( 4 oda bir salon) yeterli dediler.
    Maliyetine de 9500-11.000 Euro dediler.

5.  Alıntı Originally Posted by rcan Yazıyı Oku
    Ben arayıp konuştum.
    Direk fabrikayı aradım.
    5 KW'lik sun junior 150-160 metre bir ev için ( 4 oda bir salon) yeterli dediler.
    bunu yapmak için mustakil evinizin olması lazım..yoksa apartmanda yaşıyorsanız bence yapamazsınız...gesandan kazandıklarımız ile önce güzel bir müstakil ev alalım sonra da çatısına sunjunioru monte ederiz... gesan her güzelliği hak ediyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6.  Alıntı Originally Posted by rcan Yazıyı Oku
    Ben arayıp konuştum.
    Direk fabrikayı aradım.
    Benim elektrik tüketimim çok fazla yaz kış klima.Bu kapasite kaldırır mı hiçbir fikrim yok ama sanmıyorum.En azından yarısını karşılasa yeterli olur.Etrafta da hemen hemen hiç görmedim.Eğer 5 yılda kendini amorti ediyorsa müthiş bir potansiyel var.
    Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.

7.  Alıntı Originally Posted by brsci Yazıyı Oku
    Benim elektrik tüketimim çok fazla yaz kış klima.Bu kapasite kaldırır mı hiçbir fikrim yok ama sanmıyorum.En azından yarısını karşılasa yeterli olur.Etrafta da hemen hemen hiç görmedim.Eğer 5 yılda kendini amorti ediyorsa müthiş bir potansiyel var.
    borsada bazı şirketlerin kap haberlerini okuduğumuzda 2,5 yılda kendini amorti edeceği yazılıyordu..artık bu ne kadar doğru bilmiyorum ama bence en geç 5 yıl olmalı...ges tekonolojisi çok gelişti son yıllarda...maliyetler çok düştü..buna mukabil elektrik fiyatları da çok çıktı...buda amorti süresini kısalttı...

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    borsada bazı şirketlerin kap haberlerini okuduğumuzda 2,5 yılda kendini amorti edeceği yazılıyordu..artık bu ne kadar doğru bilmiyorum ama bence en geç 5 yıl olmalı...ges tekonolojisi çok gelişti son yıllarda...maliyetler çok düştü..buna mukabil elektrik fiyatları da çok çıktı...buda amorti süresini kısalttı...
    Paneller alfastan inverter gesan dan eupwr murdar diyorum.Kedi ciğer meselesi

Sayfa 206/902 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306706 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •