Galiba bugün enerjilere hacim yaptırıyorlar. Isınma hareketleri bunlar sanırım..
Galiba bugün enerjilere hacim yaptırıyorlar. Isınma hareketleri bunlar sanırım..
Yorumlarım kişisel olup yatırım tavsiyesi olarak görülmemelidir.
Aylık 3333 tl lik elektrik tüketimini, 10000 euroya kurulan ges in kapasitesi karşılayabilecekmi peki?
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Avrupa da 1 GW solar panel fabrikası kurma maliyeti 500 milyon$ imiş. Oy oy oy. Bizim almanya da yapacağımız yatırım bol bol teşviklerden faydalanacak diye anlıyorum ben bunu.
Düzeltme: Bu rakam a dan z ye entegre bir fabrika kurulursa imiş. (silisyum polisilikon- hücre- panel olarak üretim yapabilen)
Almanya da 1 GW panel fabrikası kurulum maliyeti 60-65 milyon$ civarında imiş.
Bu ges i kurduran kışın ısınma yazın soğutma banyoda şofben işlerini bundan yaparsa aylik 1500 2000 elektrik faturasina denk gelir. Bunu kurdurup dogalgaz kullanilmaz herhalde
geleceğin sasası kontrolu tahta sahibi bizle eğleniyor izleyince satası geliyor en iyisi uzak durmak ytd
Yaklaşık 6000 lotluk malımı 3 günde komple satıp çıktım. Artık yükselebilir sizin için kendimi feda ettim 😂😂😂 muhtemelen buralardan ya da biraz daha aşağıdan sert yükselecek.. umarım yükselir. Hepinize bol bol bol kazançlar.
Yer İmleri