Sayfa 675/1011 İlkİlk ... 175575625665673674675676677685725775 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 5,393 - 5,400 arası.

Konu: Viop XLVI

1.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Çok iyi hatırlıyorum abi.
    Her zaman söylüyorum, buradakiler özellikle hisseciler için idolsünüz.
    İyi hafta sonları.
    Teşekkür ederim,sizde çok iyi borsa yatırımcısısınız ve bir O kadarda kibar insansınız,iyi tatiller.

2.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Grafiğe Lozan bitince madenleri çıkaracağız yazmayı unutmuş hazırlayan arkadaş. Sevabına hatırlatsın biri....
    Bende bu arkadaşın grafiğine katılmıyorum ama buna benzer durumu dolar 1.85 den 1.15 tl.ye geldiğinde yaşadık.
    Benzer durum olursa 18.60/1.60 =11.62 tl olasılığı olur mu tabi ki de ben bilemem.

YTD

3. Halka açık piyasa değerine göre büyük şirketlerin durumu

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Bende bu arkadaşın grafiğine katılmıyorum ama buna benzer durumu dolar 1.85 den 1.15 tl.ye geldiğinde yaşadık.
    Benzer durum olursa 18.60/1.60 =11.62 tl olasılığı olur mu tabi ki de ben bilemem.

YTD
    Neyse,gerçek borsa yatırımcısı borsadaki hisselere konsantre olmalı,çok fazla,dolar ve altın ile kafasını meşgul etmemeli,ancak hisseden çıkıp geçici olarak faiz dışında bu enstrümanlara bakmalı.(bence)
    Borsa da fırsatlar bitmez.

YTD

5. Bal tutan parmağını yalar.

Sürekli fon alın profosyonellere güvenin deniyor. Twitter'daki kişilere bir sürü ceza geliyor ama fon yöneticilerine pek ceza yok, yani bu kesim toplumun en temiz en ahlaklı kesimdir gibi bir durum var bana inandırıcı gelmiyor.

Bir fon yöneticisi BBHT'ye çıktı tamamen robotik ve belirli algoritmaya göre bir fon çıkaracağız dedi, o tip şeye daha fazla güvenirim.

6. Düşünmek duadır.

Bir yere yazınca da talep haline gelir diye düşünüyorum.

Ayrıca Üst Akıl sistemdeki aksaklıkları dikkate alıyor bence. (duvardan gelen sese göre bir şekilde onların işini bozuyor olabilir)

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bal tutan parmağını yalar.

Sürekli fon alın profosyonellere güvenin deniyor. Twitter'daki kişilere bir sürü ceza geliyor ama fon yöneticilerine pek ceza yok, yani bu kesim toplumun en temiz en ahlaklı kesimdir gibi bir durum var bana inandırıcı gelmiyor.

Bir fon yöneticisi BBHT'ye çıktı tamamen robotik ve belirli algoritmaya göre bir fon çıkaracağız dedi, o tip şeye daha fazla güvenirim.
    Fon yönetimlerinde de art niyet olabilir tabi.
    Art niyet varsa fonun performansına yansır, o fonların getirileri düşük olur.
    Fonları araştırmak, kıyaslamak hisseden kolay bence. Yönetenleri de araştırmak gerekiyor, sayfalarında bulunur bilgiler, telefon edilebilir, kimidir nedir bakmak lazım.
    Yeni başlayanlar, temeli olmayanlar, vakit ayıramayanlar için fonlar daha iyi.

8. Komşum Hüseyin Gayde'nin yönettiği fonları alıyormuş, demek o şekilde takip edenler var.

Sayfa 675/1011 İlkİlk ... 175575625665673674675676677685725775 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •