Gunaydin ve iyi haftalar
Gunaydin ve iyi haftalar
Aylık grafikte islem yapmıyorum ben. Hedefim 146 ve aylık grafikteki tobo destekliyor. 130 altinda Usdjpy toplayıp 146 hedefini beklicem..
Boga sinyallerinı hep yapiyor (cok fazla bekletmeden)piyasa sorun sadece ne kadar geri çekilebilecegini hesap etmek..![]()
Yeni çıktım antrenmandan ve mecazi anlamıyla.... öldüm!!!
Kışkırıyorum USDJPY grafiğine bakinca, zira H4 te islem yapacak kadar mesai harcayamam. Eve gidince bi DEMO hesap açacam 🙂. Orda D1 'de çorbasına yarışacam sizinle ...
Bugun burda güneş var... güneş iyi ki sarı. Cok seviyorum bu rengi. Ya başka bi renk olsaydı....Allah muhafaza
Selamlar
10.000 USD 'lik bir DEMO Hesap açtım.
Çarşamba gününden önce herhangi işlem yapmayacağım.
Şimdilik 3 tane parite belirledim işlem yapmak adına. İşlem başına sermayenin yaklaşık %5 'ini risk edeceğim. Çok zamanımı almasın ve günde 1 defa bakmam yetsin diye D1 grafikte işlem yapacağım. Filtre olarak da Haftalık grafiği kullanacağım.
1- UKOUSD (Haftalık Grafikte İşlem Yapacağım): Aylık grafikte de Haftalık grafikte de Satış Trendi var. Çarşamba olur olmaz, 90,94 stoplu Satış işlemi açacağım.
2- NZDUSD (Günlük Grafikte İşlem Yapacağım) Haftalık grafikte de Günlük grafikte de Satış Trendi var. Çarşamba olur olmaz, 63504 stoplu Satış işlemi açacağım.
3- USDJPY (Günlük Grafikte İşlem Yapacağım) Haftalık grafikte Satış Trendi var. Günlük grafikte de Alım trendi söz konusu. Ve ben bu alım trendinin kırılmasını bekliyor olacağım. Yani izlemede olacağım. Muhtemelen resimdeki 3gen Bölgeye kadar sürecek D1 Alım Trendi. Tabi bu sadece bir "beklenti"
Selamlar
DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız
Selim bey merhaba![]()
1 aylık bir kapışma mı olacak?
Yani 1 ay sonunda kim usdjpy de kaybederse çorba ismarlayacak sokakta ihtiyac sahibi bir insana di mi![]()
Sadece usdjpy olsunBana uyar. Para kaybetme kaygım olmayacagi icin demo hesapta her türlü ezerim sizi.
Şaka şaka
Ben de açayım bir demo hesap madem. Toplamaya başlayayım usdjpy. Bir ayda 146 bile görür bu..
31 Ocakta bitsin yarisma. Tamam mıyız?
Yer İmleri