Sayfa 41/302 İlkİlk ... 3139404142435191141 ... SonSon
Arama sonucu : 2414 madde; 321 - 328 arası.

Konu: BFREN - Bosch Fren Sistemleri

1. Şurada 31 Aralık gününe ne kaldı ki. Hakkımızda hayırlısı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,181
     Alıntı Originally Posted by joker16 Yazıyı Oku
    hocam size bi mesaj atmıştım ama görmediniz galiba..
    neyse ki bfren de varmış elinizde , sevindim
    cok mesaj var okumuyorum...
    Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
    Namık Kemal

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,472
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,472
    Maşalllllllllllahhhhhh Kozal yüzde 2000 bedelsiz vermiş yarin güzel gün olur sermayesi düşük karı iyi olanlar için
    u
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

5. vayy ilk defa bist30 da 1e20 görüyorum. bakalım neler yapacaklarr..
    haber önceden alınmış zaten de; yalnız daha da uçururlarsa;
    bundan sonra sermayesi düşük hisselere akınlar olur ;yeni gelen 100 binlerce ky tarafından.
    hadi bakalım hayırlısı
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

6.  Alıntı Originally Posted by Sasa500 Yazıyı Oku
    cok mesaj var okumuyorum...
    hocam belki hemşehrinin mesajı okursun demiştim neyse şaka yapıyorum , canın sağolsun önemli değil.
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,472

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,472
     Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Bakalım tarih tekerrürden ibaret mi?Önce netas vermiş sonra brisa önce veren netaş yüzde 900 bir hafta sonra veren brisa yüzde 4000
    12 Nisan 2012 - 10.06
    Netaş sermayesini bedelsiz olarak %900 oranında artırma kararı aldı.

Yatırımcıların uzun zamandır Netaş'tan beklediği haber sonunda geldi. Netaş yönetim kurulu tamamı iç kaynaklardan karşılanmak üzere sermayesini %900 oranında artırma kararı aldı.
    NETAS hisseleri açılışta %7,19 yükselerek 156,50 fiyatla tavan oldu.

20 Nisan 2012 - 14.59
    Brisa yönetim kurulu sermayesini tamamı iç kaynaklardan karşılanmak üzere %4.000 oranında artırma kararı aldı...

Brisa Bridgestone yönetim kurulu şirketin ödenmiş sermayesini tamamı iç kaynaklardan karşılanmak üzere %4.000 oranında artırma kararı aldı. Brisa'nın ödenmiş sermayesi 7.441.875 TL'den 305.116.875 TL'ye yükseltilecek.
    Netaş'ın %900 bedelsiz sermaye artırımı kararı sonrası Brisa hisseleri bedelsiz sermaye artırımı beklentisiyle yükselişe geçmiş ve bir haftada 150 TL'den 245,00 TL'ye yükselmişti. Brisa'nın bedelsiz açıklaması ile hisse 2. seans açılışta yine tavan olarak 266,50 TL'ye yükseldi.
    güzel bir anı

Sayfa 41/302 İlkİlk ... 3139404142435191141 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •