Sayfa 780/1011 İlkİlk ... 280680730770778779780781782790830880 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 6,233 - 6,240 arası.

Konu: Viop XLVI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,143
    Blog Entries
    1
    .......

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

2. Vadeli hisselerde gün içi dip tepe durumu

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Arabayı big abiye verdiler banada Ayasofya abinin donunu verdiler teselli ikramiyesi olarak, sağlam don olsa neyse delik donu napim ben
    Bende donumu arıyorum pala alıp sana mı verdi. Kıymetini bil donumun

4. İstinaf, Gezi Parkı davasında Osman Kavala'ya ağırlaştırılmış müebbet ve 7 sanığa 18'er yıl hapis cezalarına ilişkin verilen kararı hukuka uygun buldu.

Kaynak : Anadolu Ajansı

Bu haber 16:39 da düştü.

YTD

5. Bankalar kar dağıtımı yapma taleplerini BDDK'ya iletti - Sözcü

Enflasyonun yıl içinde yüzde 85'leri aştığı 2022'de enflasyona endeksli tahvillerin katkısıyla rekor kârlar açıklayan Türk bankaları, BDDK'ya bu yıl kâr dağıtımı yapmak istediklerini iletti, kurum ise bu isteği değerlendiriyor.
    Konuya yakın üç bankacılık kaynağı, bankaların bu yılki kârından dağıtım yapmak istediklerini belirterek, bankaların bununla ilgili taleplerini Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na (BDDK) ilettiğini ve görüştüklerini söyledi.

BDDK bankaların kâr dağıtımı ile ilgili her yıl tavsiye kararı alırken, son yıllarda ise kârın sermayeye eklenmesi yönünde kararlar alıyordu.

BDDK konu ile ilgili bir yorum yapmadı.

OCAK-EKİM DÖNEMİNDE KÂRLARI YÜZDE 408 ARTTI
    Yüksek enflasyon ortamında enflasyona endeksli tahvil getirilerinin katkısı ile Türk bankacılık sektörü bu sene rekor seviyelerde kârlar açıkladı. Bankacılık sektörünün Ocak-Ekim dönemi net kârı, geçen yıl aynı döneme göre yüzde 408 artarak 335,92 milyar liraya yükseldi.

Sektörün gelecek sene kârlı bir yıl geçireceği beklense de enflasyondaki düşüşe paralel, TÜFE'ye endeksli tahvillerden aynı getirilerin sağlanamayacağı beklentisiyle bu seneki kârların yakalanamayacağı görüşü hakim.

Bir bankacılık kaynağı bazı bankaların, özellikle özel bankaların kâr dağıtımı yönünde talepleri olduğunu belirterek, bu taleplerin BDDK'ya iletildiğini ve kurumun da bunu değerlendirdiğini söyledi.

2018 VE 2019'DA İZİN VERİLMEMİŞTİ

BDDK geçen sene net kârın yüzde 10'una kadar bir kâr dağıtımının uygun görüldüğünü bankalara iletirken, önceki yıllarda ise kârın sermayeye eklenmesi ve içeride tutulması yönünde tavsiye kararlarını bankalara iletmişti. Kurum özkaynakların güçlü kalmasını teminen ihtiyatlı bir yaklaşımla 2018 ve 2019 yılı kâr dağıtımına ise izin vermemişti.

Bir başka bankacılık kaynağı da, BDDK'nın kâr dağıtımı ile ilgili genel yaklaşımının "Dağıtmayın, sermayeye ekleyin" şeklinde olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Ancak geçen sene BDDK bu konuyu banka bazlı değerlendirmişti. Bankaların sermaye yeterlilik rasyolarına ve bazı göstergelerine göre, belirli bir orana kadar kâr dağıtımını önermişti" dedi.

BDDK'nın bankaların kasım dönemi net kârını ise yarın açıklaması bekleniyor

Sözcü internet sitesinde yayınlanan sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

https://www.sozcu.com.tr/2022/ekonom...letti-7538557/

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    günün araba kazananlarını açıklayın ben kardan yedim bugun.
    Arabamı 5bin zor aldım.ucuzluk olursa alirim bilancoda bitti.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bence portföyü boşalttı gitti, bi süre ugramaz buralara, trend is my firend
    Belkide bistte ralli bitti, bilmiyoruz
    Big Dayucum gelir noktayı koyar.. Yönü yazar elbette ... İşi çıkmıştır.... Allah yardımcımız olsun Bozkurt gardaşım...Biz kimseye kızamıyoruz.... İşimize bakalım her şeye rağmen.....

8. Halka açık piyasa değerine göre hisseler

Eşit ağırlıkta borsa sanki daha fazla düştü, ağırlığı yüksek senetler ile tutuldu gibi.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 780/1011 İlkİlk ... 280680730770778779780781782790830880 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •