Sayfa 810/1011 İlkİlk ... 310710760800808809810811812820860910 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 6,473 - 6,480 arası.

Konu: Viop XLVI

1.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    O bu nedenle maaşlara yüksek bir zam bekleniyor..
    Enflasyon şuydu.
    Ama ben onun çok üstünde verdim seçim öncesi
    Kapiş...

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Şuan emekli memur maaşı ile bir elektrikli süpürge alabilirsin. Zam verse neye yarar. RTE derdi ya bizden önce çamaşır makinesi mi vardı artık bu doğru aldığın maaş ile süpürge alamazsın. Ha gençler çalıştığında asgarî ücret ile kira mi ödeyecek düğün borcunu mu ödeyecek bebeği olursa bez mi alacak. Bu şartlarda ana babadan yoksa hiç bir genç evlenemez. Çalışan hanımla bir ihtimal

Ben bilmem
    Gıda ucuzdu eskiden
    Yer içer idik 4 kişi
    Pis yedili oynadığımız yıllarda
    Sanayi kiralar falan filan pahalı idi

ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

3. Bu hükümet popülist davrandı. Çoğunlukla çiftçilik yapmayanlar köyde anadan babadan bir iki dönüm tarlası olanlar çiftçi Bağ-Kuru yatırdılar bugün almalarını gereken emekli maaşı 1500 TL bunların. Burada gerçek çiftçi ve hayvancılık ile uğraşanları tenzih ediyorum. Ama hile yaparak çifti Bağkuru yatırarak emekli olanlara 1500 yerine 3500 yeni zamla 5000 TL vermek emekli memur işçi ye büyük haksızlık.

Yok öyle Bi şey
    Yasa çıkacak
    Kadın erkek aile olacak.
    Beyaz siyah eşya yı da kiralık alsınlar.
    Düğünden sonra verirler..
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Şuan emekli memur maaşı ile bir elektrikli süpürge alabilirsin. Zam verse neye yarar. RTE derdi ya bizden önce çamaşır makinesi mi vardı artık bu doğru aldığın maaş ile süpürge alamazsın. Ha gençler çalıştığında asgarî ücret ile kira mi ödeyecek düğün borcunu mu ödeyecek bebeği olursa bez mi alacak. Bu şartlarda ana babadan yoksa hiç bir genç evlenemez. Çalışan hanımla bir ihtimal
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

5. Ben kendi adıma özel hastanede çalışıyorken kamudaki dengim olan sağlıkçılarin çok üstünde mesai ile maaş alıyordum üç asgarî ücret kadar. Benim on da birim kadar prim ödemeyen amcam 1100 TL maaş alıyorken 3500 oldu. Amcam Kunduracılar sanayisinde fason üretim yapıyor çiftçilik ile alakası yok. Hatta çoğu kunduracı kalfası köyde tarlası varsa anadan babadan kalma. Çiftçi Bağ-Kuru yatırıyor. Şuan ödediği prim gün vs 1000 TL den düşük maaş alacak çok kişi var. Bunlara %300 zam verip yüksek prim yatıranları ezmek hakkaniyetli değil.

6. Ereğli de kaldırdı geliyor. Kurban olduğum verdikçe veriyor

Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Ben bilmem
    Gıda ucuzdu eskiden
    Yer içer idik 4 kişi
    Pis yedili oynadığımız yıllarda
    Sanayi kiralar falan filan pahalı idi

Pisyediliyi şirinevler ,haznedar merter arası, zeytinburnu kuyu...
    Maltepe cevizli tamirhane , birde şile.
    Aklınıza neresi gelirse.
    Hastasıyım

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bu hükümet popülist davrandı. Çoğunlukla çiftçilik yapmayanlar köyde anadan babadan bir iki dönüm tarlası olanlar çiftçi Bağ-Kuru yatırdılar bugün almalarını gereken emekli maaşı 1500 TL bunların. Burada gerçek çiftçi ve hayvancılık ile uğraşanları tenzih ediyorum. Ama hile yaparak çifti Bağkuru yatırarak emekli olanlara 1500 yerine 3500 yeni zamla 5000 TL vermek emekli memur işçi ye büyük haksızlık.
    Benim sigortasız olduğumu bilen herkes ,madem tarla aldınız,çiftçi emeklisi ol vs dedi.
    Ben babamın dükkanında babam yatıracağım dediği halde olmamışım....
    Adana hanım tarafı olduğu için bilmiyorlar tabi benim huyumu.
    Gurbetde yaşamanın en büyük zorluğu kendini tekrar tekrar anlatmak zorunda kalmak.
    Aile sonuçta kestirip atsan olmaz.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

8. Anadoluda adettir düğünde 100 Gr altın takılır. Beyaz eşya mobilya düğün salonu vs 300 bin den aşağı çıkmaz düğün. Çok çocuğu olanlar asgari ücretli yada emekli farketmez benim yaşta ve yukarı olanlar anadan babadan tarla arsa ev kalır belki yırtar bizden sonrakilerin böyle bir ihtimali olamayacak gibi.

Sayfa 810/1011 İlkİlk ... 310710760800808809810811812820860910 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •