Sayfa 814/1011 İlkİlk ... 314714764804812813814815816824864914 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 6,505 - 6,512 arası.

Konu: Viop XLVI

1.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    onda hedef 50 dolar taa 180 lerden beri
    Lemur abi tüp ile ford fiyatı eşitlendi saysak mesela şuan itibariyle diyelim ki bi ford 512 tale bi tüp 508 tale ücbeş gademenin hesabını yapmayıp. Bu iki eşeği suyun içinde hipodrom da yarıştırsak sence hangisi ilk önce 1 milyon tale olur
    Hamdım Piştim Yandım
    31.07.2025 tüm parayı yine aselse gömdüm mertabi

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Lemur abi tüp ile ford fiyatı eşitlendi saysak mesela şuan itibariyle diyelim ki bi ford 512 tale bi tüp 508 tale ücbeş gademenin hesabını yapmayıp. Bu iki eşeği suyun içinde hipodrom da yarıştırsak sence hangisi ilk önce 1 milyon tale olur
    ahh ahhh koç kagıtlarını tercih eden su an villada oturuyordu ... su an adına daha agresif ford ama dune kdr tuprastı ben tupras 2000 deyom ford icin kısa vade 1000 ) ytd ama petkm alma sabancı kagıdıda alma gitmeyen n varsa alma )))

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku

Bozkurt reis ben de sana bir tahmin sorayım.
    sence bu suyun içindeki demirler
    önce 30 lu fiyatları mı yoksa 50 li fiyatları mı görür.

4.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Bozkurt reis ben de sana bir tahmin sorayım.
    sence bu suyun içindeki demirler
    önce 30 lu fiyatları mı yoksa 50 li fiyatları mı görür.
    Gundwane abi suyun içinde 50 tale dediydi, hatta onun için 28 taleden numunelik aldıydım taaa o zamanları, türkcelide 18 taleden aldıydık, iki eşekte 50 tale olamadı, ikisinide sattım.
    Bana sorarsan gundi abinin dediği gibi önce 50 tale olur çünkü 30 taleyi görürken dediydi suyun içinde
    Hamdım Piştim Yandım
    31.07.2025 tüm parayı yine aselse gömdüm mertabi

5. BBHT'de TOFAS'dan bahsettiler, Opel, Peugeot, Citroen vs getiren Stelantis, TOFAS ile birleşmek istiyormuş. Şu an ayrı ayrı devam ediyorlar gibi, FIAT, Alfa Romeo, Jeep Koç satıyor.

O iş aydınlanmadan yeni model vermezler bence 2 konu beraber çözülür.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Gundwane abi suyun içinde 50 tale dediydi, hatta onun için 28 taleden numunelik aldıydım taaa o zamanları, türkcelide 18 taleden aldıydık, iki eşekte 50 tale olamadı, ikisinide sattım.
    Bana sorarsan gundi abinin dediği gibi önce 50 tale olur çünkü 30 taleyi görürken dediydi suyun içinde
    Bana da çin tantanası devam ederse
    40 tale den geçen desteği kırar gibi geliyo
    Yazdıklarımı üzerine alınma
    Hiç biri sana değil.

7. bu SAHOL cok komik kocum yuru be yarın bari yuru vaktın kalmadı

8. Biri Ford ve TOFAS alıp KCHOL satıyor olabilir. KCHOL çok oynamıyor oysa hacim var.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 814/1011 İlkİlk ... 314714764804812813814815816824864914 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •