Sayfa 817/1011 İlkİlk ... 317717767807815816817818819827867917 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 6,529 - 6,536 arası.

Konu: Viop XLVI

1. arbitraj fonları düzenleme dışı bırakıldı diye duyum vardı kuşlu sitede.

2. brent petrol alımı için bildiğiniz bire bir brent petrol fiyatıyla hareket eden bir fon var mı?

yabancı ya da yerli olabilir. forex piyasasından almak istemiyorum kaldıraçsız orta vadeli.
    Yazdıklarım kendime günlük tutma amaçlı olup hiçbir şekilde YATIRIM TAVSİYESİ İÇERMEZ.

3. sağ kulvardan koç geliyor bakalım nefesi yetecek mi
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

4.  Alıntı Originally Posted by the_economist Yazıyı Oku
    brent petrol alımı için bildiğiniz bire bir brent petrol fiyatıyla hareket eden bir fon var mı?

yabancı ya da yerli olabilir. forex piyasasından almak istemiyorum kaldıraçsız orta vadeli.
    Secbul abi bilir gelince ona sor, petrol fonu aldım dediydi yanlış hatırlamıyorsam
    Hamdım Piştim Yandım

5. Millet KCHOL aldıkça herif TOASO ya yükleniyor gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Fonlar hisse alıp vadeli short oluyordu, bu işlere girmeyin dediklerine göre yarın fonlar satacak birileri karşılayacak bence.
    Arbitraj fonları hisse aldığı için onlara dokunmazlar :-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Secbul abi bilir gelince ona sor, petrol fonu aldım dediydi yanlış hatırlamıyorsam
    sağolasın bozkurt dayucum sorarım. itibar puanı veremedim daha yeni vermişim git dön dolaş hava al diyor.
    Yazdıklarım kendime günlük tutma amaçlı olup hiçbir şekilde YATIRIM TAVSİYESİ İÇERMEZ.

8. n agır abiler oldu yıllarını caldılar insanların ama bu petkm bir kez dahi agresif olamadı son 4 yıldır (( yeni thy olacak dedik oysa

Sayfa 817/1011 İlkİlk ... 317717767807815816817818819827867917 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •