Sayfa 31/246 İlkİlk ... 2129303132334181131 ... SonSon
Arama sonucu : 1961 madde; 241 - 248 arası.

Konu: GBPUSD (Cable)

Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku
    Ölçemeyeceğim kadar çok parazitli... daha pürüzsüz pariteler varken GBPNZD bana ters.

Hatta şimdi bir daha baktım ve bu defa büyük zaman dilimlerine baktım, Haftalık Grafikte bile ürktüm
    Evet ürkütücü.. Biraz üzerinde yoğunlaşmak istiyorum.. Hesap patlatıp normale donmus gibi sürekli.. Hesap patlatan bir parite bu bence

Her 50 piste bir alis giriyorum ve kar allarini 50 pips yukarı yazıyorum. Bakim ne olacak

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Evet ürkütücü.. Biraz üzerinde yoğunlaşmak istiyorum.. Hesap patlatıp normale donmus gibi sürekli.. Hesap patlatan bir parite bu bence
    Benim hayalim JPY paritelerini çözmek.

İlk ciddi paramı CADJPY 'den kazanmıştım. Bende yeri ayrıdır

Aslında var ya, USDTRY de sürekli her geri çekilmede 0,01 hacimli işlem açsak, son 5-6 yıldır zepzengin olmuştuk.
    DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Aylık grafikte bile düzgün trend yok :O

Ezilince öten fare oyuncaklar var, onlardan alın, bayılacaktır. Bu durumda sizin uykularınız zehir olacak

Eğer arada bir ıvır zıvır ısırıp yanınıza getiriyorsa, bu size onu hediye getirdiği anlamına geliyormuş.

Benim bir tane koltuğun yaslanma yerinin arkasında (duvarla koltuk arasında) boydan boya bir tür delik var...Tarif edemedim şimdi, ama boruyu andırıyor.

Yavru olan o deliğe giriyor, Cezmi bir uçta bekliyor, çıkınca tepesine binmek için. Bu sırada ben koltukta yatıyorum ve TV izliyorum. Üstümde gezişiyorlar.

Cezmi bazen bir çıkışa o kadar konsantre oluyor ki Hayri (yavru) diğer uçtan çıkıp, Cezmi'ye miyavlayıp "Yakalayamaz ki" diyor ve tekrar deliğe giriyor. Cezmi deliriyor onu yakalicam diye Bazen çok sinirleniyor, yavruyu zor alıyorum ağzından
    Evet verimli uyuyamıyorum bir kedim olduğundan beri..
    Ayy birde oyuncak alsam buna beni hiç uyutmaz. Zombi gibi giderim işe.. Yok yok kalsin

Sizinkileri de oyle bir anlattiniz ki kedi olasım geldi valla

Benim hayalim JPY paritelerini çözmek.

İlk ciddi paramı CADJPY 'den kazanmıştım. Bende yeri ayrıdır

Aslında var ya, USDTRY de sürekli her geri çekilmede 0,01 hacimli işlem açsak, son 5-6 yıldır zepzengin olmuştuk.
    Aman usdtry bulaşmayın.. Sağı solu belli olmaz.. Bistte neler oldu goruyorsunuz. Verilmiş sadakamız var viop oynamıyoruz..

Cadjpy çok güzel paritedir..

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Bugün 1745 'e kadar aksiyon yok herhalde....

Keşke tüm şu USD bazlı paritelerde son 2-3 haftadır süregelen ZikZak piyasadan çıkartacak bir haber açıklansa.

Sağolun, gelirken Nefis Yemek Tariflerinde bissürü yemek tarifine baktım ve acaba ne yapsam diye düşündüm.

Eve gelince yorgunluktan "başka zaman yaparım" diyip yine makarna yaptım.

Size de afiyet olsun (tam da bu sıralar bişeyler atıştırdığınızı tahmin ediyorum)
    Teşekkür ederim yemek yemedim henuz.. Şimdi cikicam kütük pasta siparişimi alicam yarın için.

Ama oncesinde bir arkadaşımla buluşup kofte yicem..

Tembellik yapıyorum son 1 saatim..

Sayfa 31/246 İlkİlk ... 2129303132334181131 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •