Sayfa 852/1011 İlkİlk ... 352752802842850851852853854862902952 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 6,809 - 6,816 arası.

Konu: Viop XLVI

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bugün ballıyım heralde, tüpü tepeden verdik, eregliyide dipten alabilürsek akşama ızgara tava yaparım
    Abi kaç gibi düşünüyorsun ereğli yi.....

2. Fatih HESAPLAMIŞ
    Memura %100 zam beklentisi ilk bakışta abartı geliyordu.
    Küçük bir hesap yapınca gerçekler ortaya çıktı!
    Memur maaşlarının asgari ücretle aynı oranda arttırılmış olması için %95 zam yapılması gerekiyor!

3. Taze (yaş)Ceviz çok eleştrildi,ben mevsiminde taze cevizi kuru cevize tercih ederim.
    Taze (yaş)Cevizin lezzeti farklı, 1 ay önce 80-100 tl kg.mını aldım,olsa da alsam ama sezon bitti,nasip olursa seneye yeriz.
    Keza taze (yaş) değirmen dere fındıkta tercihim.
    Üzüm,bardacık,yaş fındık,yaş ceviz,bunlar aynı zamanın ürünleri.
    Şimdi kestane başladı,kebaplık kestane 100 tl.den aşağı yok,bu sene kestane az,ihraçat çok deniyor.

4.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Abi kaç gibi düşünüyorsun ereğli yi.....
    Nasip bakalım, hele bi akşam pazarını görelim, ucuzluk olmazsa almam
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Taze (yaş)Ceviz çok eleştrildi,ben mevsiminde taze cevizi kuru cevize tercih ederim.
    Taze (yaş)Cevizin lezzeti farklı, 1 ay önce 80-100 tl kg.mını aldım,olsa da alsam ama sezon bitti,nasip olursa seneye yeriz.
    taze ceviz fazla yenirse cırt yapar ..en güzeli tazesi ,ama balıkesir tarafının cevizleri çok güzel olur...hele yumurta buyukluğundekıler...A sınıfı ceviz 80-90 bandında ..irice. içinde 10 tane kırsanız bır tane belkı curuk cıkar...yaş cevız yenı mahsul olugundan yıne o fıyatlar ama 20 kılo 3o kılo alınmaz tadımlık alınır..kurusu makbuldur.
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

6.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Fatih HESAPLAMIŞ
    Memura %100 zam beklentisi ilk bakışta abartı geliyordu.
    Küçük bir hesap yapınca gerçekler ortaya çıktı!
    Memur maaşlarının asgari ücretle aynı oranda arttırılmış olması için %95 zam yapılması gerekiyor!

15 bin altı memur maaşı olmamali en düşük emekli aylığı da 8500 olmali

7.  Alıntı Originally Posted by palmet Yazıyı Oku
    taze ceviz fazla yenirse cırt yapar ..en güzeli tazesi ,ama balıkesir tarafının cevizleri çok güzel olur...hele yumurta buyukluğundekıler...A sınıfı ceviz 80-90 bandında ..irice. içinde 10 tane kırsanız bır tane belkı curuk cıkar...yaş cevız yenı mahsul olugundan yıne o fıyatlar ama 20 kılo 3o kılo alınmaz tadımlık alınır..kurusu makbuldur.
    Sezonda her hafta 1-2 kilo alırım,aldığım pazarcının tüm ürünleri acık pahalı ama kaliteli,iri ve içi etli,çürük hiç çıkmadı .

8. bu odas ve alarko aynı tarz bence bist 30 a girer beklenti biter hemen akabinde ralli leri başlar

Sayfa 852/1011 İlkİlk ... 352752802842850851852853854862902952 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •