Bu canlı yayını saat 10.00 göre geriye alıp seyretmenizi öneririm. Konu fonlar.
https://www.youtube.com/watch?v=L3awJHLyoGE
Bu canlı yayını saat 10.00 göre geriye alıp seyretmenizi öneririm. Konu fonlar.
https://www.youtube.com/watch?v=L3awJHLyoGE
Ben bu hisse fonları anlamıyorum, o kadar çok çeşit var ama aradığım türde bulmamıyorum, mesela sadece bist hisseleri içeren gıda fonu alayım diyorum, hepsi de yabancı hisse ağırlıklı çıkıyor,
içinde sadece gyo veya enerji hisseleri olsun diyorum ama bu tarz fonlar bulamıyorum, sadece banka hisseleri fonu bu ihtiyacı karşılıyor galiba, böyle fon çıkarmak mevzuata mı aykırı yoksa ben mi bulamıyorum anlamadım.
vay arkadaş facebook amerikan stock market 2022 sayfasındaki amerikalılar ne kadar karamsar. bi şekilde biden'in bedavadan para kazanana düşman olduğu fikrine kapılmışlar. yorumları okudukça nasdaqa olan imanım gevremeye başladı: ) gerçi geri dönüşün olduğu yer umudun kırıldığı yerdir derler, en başta bi plan kurduk devam edicez artık. zaten bu herifler geçen sene de aşırı buycu naralar atan adamlardı, sanki ruh halleri pek stabil değil bipolar.
bu arada herkesin yeni yılını kutlar hepinize 2023'ün bol kazançlı geçmesini dilerim. benim muhtemelen en mutsuz yılbaşım olacak evden bile çıkasım yok. sabah eyt durumumu sorayım diye sgk'ya uğrayayım dedim uğramaz olaydım bağkurlular her halukarda 9 bin gün tamamlamaya mecburmuş,5 bin gün kıyağı sadece ssk'lılara. 3,5 yıl daha ya prim yatırmak ya da sigortalı çalışmak zorunda olduğum anlamına gelen bu haber moralimi baya bi bozdu. zaten ben emeklilik konusunda bu devlet esnafa niye düşmandır yıllardır çözemedim. umut fakirin ekmeği belki memur doğru bilmiyordur yasa daha yürürlüğe girmediki.
Aslında en güzeli öyle de, her sektörden çeşit çok olunca kararsız kalıyorum, bir de hisse olarak alınca ister istemez takip edip yanlış işlem yapabiliyorum ama fonlarda uzun vadeli bekleyebiliyorum, bir de yönetenler benden iyi biliyordur herhalde diyorum.
Borsadaki şu yükseliş sürecinde aldığım hisselerden doğru düzgün hiç kâr edemedim, çok yanlış işlemler yaptım, hatta şu an elimdeki hisselerin hepsinde zarardayım ama aldığım hisse fonlardan %30-%90 arası kâr ettim, anladım ki doğru hisseleri zamanında alıp bekleme işini bir türlü beceremiyorum.
Varsa bir sepet tavsiyesi alırım tabi ki![]()
Herkese bol kazançlı stressiz yeni bir yıl dilerim.
Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep
Herkese mutlu ve sağlıklı seneler.
Döviz - yabancı hisse ağırlıklı bir fon portföyü yapmak istiyorum.
Nasdaq için aft
Dolara paralel getiri için dbh
Tadımlık Kub ve aes
Yabancı fonları pek takip etmediğimden aklıma gelen dizilim, (ağırlıkları eşit olmayacak şekilde) böyle...
2023’te sizce öne çıkabilecek sektör ve fonlar ne olabilir?
Tabi ki ytd
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Yer İmleri