Sayfa 37/419 İlkİlk ... 2735363738394787137 ... SonSon
Arama sonucu : 3345 madde; 289 - 296 arası.

Konu: KONYA - Konya Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    pek de salmadı diger ikisi eksi bu artı kapattı ve bfren kayıtlıyı yılbaşı süprizi olarak 450 milyona çıkarttı çok güzel bir artış kayıtlı için şimdi sırada ödenmiş var pazartesi bakalım neler olacak süprizlere gebe bir bfren var artık.
    tüm dostların yeni yılını kutlar saglıklı mutlu bol kazançlı bir yıl olmasını yüce rabbimden dilerim.
    Fren ilk sinyali çakmış, super haber
    Bu heber bizim küçük eniştenin yelkenlerini bir süre daha doldurur diye düşünüyorum. Ama Artık kendi hikayesini yazması lazım. Taşıma su ile gidilecek mesafe daha ne kadar olabilir bilemiyorum. Elindeki potansiyel olarak 3 lunun en iyisi olmasına rağmen en kötü durumda olması üzücü. Ins yeni yıl konyanin potansiyellerini gördüğümüz bir yıl olur. Bu vesile ile bende Herkese mutlu.saglikli ve bol kazançlı bir yıl dilerim

2. Günaydın herkese, Hayırlı ve sağlıklı, bereketli yıl dilerim

3. Frenin rüzgarı ile şükür bugün de yelkenimiz şişti. Ins kendi rüzgarı mizlada yelkten sisidigimiz günleri yakında görürüz

4.  Alıntı Originally Posted by Kepetto Yazıyı Oku
    Frenin rüzgarı ile şükür bugün de yelkenimiz şişti. Ins kendi rüzgarı mizlada yelkten sisidigimiz günleri yakında görürüz
    Kartonun 16.10.2020 tarihli bedelsiz sermaye artırımı sonrası konya kartonun kuyruğuna 700'lerden takıldı 1789'u görmüştü. Bakalım bfren yeni haber atacak mı yada böyle nereye kadar gidecek. Konya arkadan takibi sever İnşallah yeni dibimiz 3400ler olur.YTD.

5. Fren bu haftayı tavan geçer diye düşünüyorum. Bizimki buna en fazla 3 gün dayanabilir. 3. Gün bile muamma. Biz haber patlaması lazım. Yoksa alabora olabiliriz

6. sevgili arkadaşlar,
    şebeke, örgüt, grup dediniz,
    temmuzda 950 den bütün parayı bastık aldık,
    hatta 30 yıllık borsa hayatımızda ilk kez kredi çektik 940 ortalama ile aldık, dedik,
    olumsuz yorumlarınızla aceba kaç kişi satmıştır,
    şimdi ben mi vebal aldım yoksa siz mi vebal aldınız,
    hayırlısı bakalım.

7. Aloneman42 hocam herşey gönlünce olsun sayende aldık ve kazandık devamm

8. Bi kedi gördüm sanki!. Az önce tavanı bozdumu?

Sayfa 37/419 İlkİlk ... 2735363738394787137 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •