Sayfa 131/172 İlkİlk ... 3181121129130131132133141 ... SonSon
Arama sonucu : 1372 madde; 1,041 - 1,048 arası.

Konu: DYOBY - DYO Boya

1. [QUOTE=terzico;6257642]
     Alıntı Originally Posted by Mama_said Yazıyı Oku
    Sizin için çok saçma bir analiz oldu sanırım, kusuruma bakmayın, durumu anlamaya çalışıyorum ama sanırım daha çok fırın ekmek yemem lazım. Dikkate alıp cevapladığınız için çok teşekkür ederim sayın terzico.[/QUOTEma

Mama kardes bravo Eğitimli ve kibar bir kardeşsin burda Duayen Demli keyf vardır
    Bu borsanın piridir.
    DEMLI KEYF Kardeş bu borsanın ciğerini bilir .guzel bir sözü vardır .

Borsada Ayıya kaval caldırirlar betefonun konçertosu diye dinlletirler.
    Derdi Demli kaedes şimdi cubid de .tatilde
    Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
    Bu yazı ironi dır
    Al sat tut tavsiyesi değildir
    Sora sora, düşe kalka bizde bir şeyler öğreneceğiz, tecrübe böyle elde ediliyor. Demlenen keyfini sürüyor. Teşekkürler, iyi geceler.

2. Satış mı var acaba!?

Tamam o zaman satılacak hayali kurup beklerim bende o zaman oldu oldu.Olmadı sağlık olsun. Nasıl olsa şirket kendi dinamiği ile değerini bulur.Farketmez.Benden çok daha fazla hissesi olan hissenin hakimleri var.Onlar düşünsün.

Kendime dedim kendime.
     Alıntı Originally Posted by Mama_said Yazıyı Oku
    Yıllarca kötü yönetildiği ve holding tarafından karının karının hüpletildiği, fiyat olarak 2.5 dolar seviyesini senelerdir aşamayan (böyle bir endekste bile), isim hakkı öncesi reklam verip sonra 75 milyon dolar daha şirkete yük bindiren bir holdingin firmasının lotları neden bu konjektürde toplanır? Bunları alanlar parasının düşmanı mıdır? Sürekli burada hisseyi kötüleyenler neden satıp başka hisse almaz ya da dolar altına geçmez? Bir ergen olarak çok soru sordum kusuruma bakmayın ama cevap verecek üstad, duayen, yüce, ulu, tecrübeli kişiler varsa durumu analiz etmek isterim.

3. 1 milyon Eşek alan arkadaş var burda onun için Eşek gitmiyor çünkü çok kalabalık olduğu içi 1 milyon tane Eşek alacağına 300 tane
    Al git koyun al inek al keçi al at al öküz al tavuk al horoz al .Arkadaş ilah Eşek alacak al o zaman beklersin sitin sene .
    Bak vikinglere niye gidiyor çünkü adam paket yapmış .bunlar cep to cep yapıyorlar
    Cepten cebe yapiyor .millet diyor ki malli topluyor halbuki aynı adam ha hasan ha kel hasan hasan aynı hasan Demli kardes gülüyor size. Onun için hep aynı yerden Eşek almayın.
    Örnek viking neden gidiyor? Orda eşekci yok
    Seçimler var dikkatli olun. Derim
    Bu yazı ironi dır.
    Al sat tut tavsiyesi değildir.
    Ben deliyim bana inanmayın.kimseye inanmayın bende birsey bilmiyorum

4. Doğasına aykırı.illa ki gidecek.Çok sıkıştı.

5. 2021 -3 ayda 2,21 $ dan satılan malı kimse yarı fiyatından vermez.O fiyat yani 43 TL geçmeden herkes burda sittin sene bekleyecek.

6. Az degilmi üstat.
     Alıntı Originally Posted by y.arslan Yazıyı Oku
    2021 -3 ayda 2,21 $ dan satılan malı kimse yarı fiyatından vermez.O fiyat yani 43 TL geçmeden herkes burda sittin sene bekleyecek.

7. Dyo bu fiyatta kaldıkça piyasa Beethoven dinlerken patron da eşek anırtısıyla yetinecek.

8. 2.21 dolar az üstad.
     Alıntı Originally Posted by y.arslan Yazıyı Oku
    Dyo bu fiyatta kaldıkça piyasa Beethoven dinlerken patron da eşek anırtısıyla yetinecek.

Sayfa 131/172 İlkİlk ... 3181121129130131132133141 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •