Sayfa 897/1011 İlkİlk ... 397797847887895896897898899907947997 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 7,169 - 7,176 arası.

Konu: Viop XLVI

1.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Tespitin aslı cash abiye ait. Ben de ondan öğrendim. Dikkat et hepimizi bir gün çuvala doldurup sopayı ver etmesin.
    Parayı ona gömmezsen sıkıntı yok cigara Parası yeter onda. Bozkurt gibi cigara pijama parasına çalışıyoruz. Bu arada Bozkuş yine boğaların arasında mi kaldı.

2. EKGYO uçuyor maşallah.

Çarşamba Cumhurbaşkanının konut açıklaması olacakmış.

Arada da sektör raporu gelecek bir aracı kurumdan..
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3. ALPER e bir bakmışsın yıl sonu gelmeden afedersin aşek yüküyle parayı kaldıracak

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    VİOB,ASLA YAPMAYIN...

Bunu ara ara yazıyorum.İnsani bir görev olarak.16 yıl viobda çok aktif işlem yaptım. Günde 2.000 kontrat yaptığım oldu (Buraya bazen yapıştırdım) .Bir ayda araba parası kazandım-kaybettim.Her türlü sistemi,algoritmayı ,ortalamayı,fiboyu,metastocku vs...denedim,yaptım -kulllandım...günde 16 saat uğraştım...Bu uzun zamanda geriye 1-2 kişi kaldı.Onlarca arkadaş battı.Ben de geçmişte battım.GEÇEN YILLAR ve SIKINTILI ZAMANLAR bakiye kaldı.

Hedge vs. diyen ve başaran 1-2 arkadaş vardır.Ama bunu yapan ve başaran sadece 1-2 kişi tanıdım.VİOB a bulaşınca yani kumarhaneye girince iradeyi kontrol etmek ve çarpılmamak mümkün değil.VİOB olunca ky. %99 u salt poz. açar ve batar.

Hedge işinde de sistem vardır.Sistemin iyi çalışması çok önemlidir..ve yine orada da asıl kazancı sağlayan hisselerdir.

Eğer VİOB yerine sağlam 6-10 hisse seçip bekleseydim, HER AÇIDAN ÇOK DAHA KAZAÇLI ÇIKARDIM..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Kanımca ocak sonuna kadar rallli...sonra Şubattan itibaren gömme formasyonu.

Astrolog Nilay abla öyle der

6.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    ALPER e bir bakmışsın yıl sonu gelmeden afedersin aşek yüküyle parayı kaldıracak

Abi hayırdır ceviz altın ons fiyatını mi yakaladı. Alper kardeşim inşallah kazanır da en azından yengenin Ereğli kazansa da Alperin evde ki temizlik bulaşık çamaşır derdi bitse. Yoksa Sayın başkara kardeşin dayısının dediği gibi olur.

7.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Kanımca ocak sonuna kadar rallli...sonra Şubattan itibaren gömme formasyonu.

Astrolog Nilay abla öyle der
    Abi seçim bittiğinde gömerler. Seçimden önce ki USD vs krizi yaramaz onlara o güne kadar go go.

8.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Tespitin aslı cash abiye ait. Ben de ondan öğrendim. Dikkat et hepimizi bir gün çuvala doldurup sopayı ver etmesin.
    Estağfurullah Hocam. Ama yıllardır izlediğim için, yıl sonlarında hep böyle.

Bugünden sonra belli olacak esas hareketi. Bugün de benzerini yaparsa, demek ki VBTS'den çıkana kadar böyle gidecek demektir.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 897/1011 İlkİlk ... 397797847887895896897898899907947997 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •