Sayfa 908/1011 İlkİlk ... 4088088588989069079089099109189581008 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 7,257 - 7,264 arası.

Konu: Viop XLVI

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Emmi yanlış anlama...

Ehdiyarsın

sende kesin matriks vardır

bırakın şu illeti sigaradan bile zararlı, ideale gelin :D

idealdeki tickerım:

xgld @ KIYM olarak görünüyor, KIYM neyin kısaltması idi emin değilim.
    abicim o dediğin 0.999 milyem altının fiyatı . yanlış yere bakıyorsun.
    ideal' da has altın fiyatı yok !!!!! sen has altına bakacaksın. oradaki rakamı 0.995 ile çarpacaksın aşağı yukarı tabeladaki ortalama has fiyatını verir.

Olmadı matriks ya da foreks yükle ücretsiz 15 dk gecikmeli. Orada has altın kodları var. Onlar gecikmesiz olması lazım oradan bakarsın..

Türkiye ' de altının gram fiyatı denince HAS ALTIN ın gramı anlaşılır. HAS ALTIN demek 0.995 milyem saflıkta altın demektir.

Bizde yurtdışındaki gibi 0.999 dan işlemler yürümez. Tamam 0.999 luk külçeler de var artık bizde de yoğun bir şekilde de , ticarette has altından işler döner. 0.995 den yani.
    Darphanenin altını da .995 milyem saflıktadır. Net gösterge aktif değeri de 0.995 de hesaplanır. Bu durumda altıns1 ile gösterge net aktif değeri arasındaki fiyat farkı daha da fazla yani.

Sen saf altına 0.999 milyeme bakıyorsun idealde , yanlış yere bakıyorsun. Sen de yanlış anlama ... bayağı bir toymuşsun... kartele gel karteldekiler kan kardeşler 25 yaşında yüzbinlik kerata

bu durumda ALTINS1 ile net aktif gösterge değeri arasındaki fark daha da çok oluyor...
    Son düzenleme : Lucky Player; 02-01-2023 saat: 21:25. Sebep: ekleme düzeltme yaptım
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    konunun modelle, faizle şunla bunla alakası yok, tek alaka- küresel piyasadaki petrol ve doğalgaz fiyatları

TR yıllık enerji ithalatı

2015- 38 milyar dolar
    2016- 28
    2017- 36
    2018- 44
    2019- 42
    2020- 31
    2021- 42
    2022- 94 milyar dolar

yani bu sene petrol/gaz ithalatına her sene olduğundan 50 milyar dolar daha fazla para ödemişiz, olay bundan ibaret.. faizleri düşürmeyip yüzde 200 yapmış olsaydık da, bu sonuç değişmeyecekti
    6 aydır doğal gaz parası ödemiyoruz..
    Rusya öteledi.

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
    sayfayı yenile , ekleme yaptım
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

4.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    6 aydır doğal gaz parası ödemiyoruz..
    Rusya öteledi.

faturalar kesildi, ithal edilen gaz/petrol ülkeye girdi, rakam oluştu

dış ticaret rakamları nakdi tahakkuk bazında oluşmaz,
    parayı ne zaman yolladığının yada satıcının 6-ay vade yapıp yapmadığının hiç bi önemi yok

5. niye gram altına göre hesap yapıyorsunuz ki reisler? adamlar zaten gösterge fiyatı paylaşmış :D saat 18:05'te gösterge 10,946 imiş.
    bizimki de 11,32 kapatmış. yani alacaksan %3,4 yukarıdan veririm diyor piyasa. veya git vioptan %3,4 kar et ondan sonra bana gel diyor

Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    faturalar kesildi, ithal edilen gaz/petrol ülkeye girdi, rakam oluştu

dış ticaret rakamları nakdi tahakkuk bazında oluşmaz,
    parayı ne zaman yolladığının önemi yok
    Sen yazmışın. 50 milyar ödedik..
    Ödemedik, ödeyeceğiz..
    Seçim bitsin de..

Arkası tufan..
    Seçim sonu seçilenin elinde kalacak..

7.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    abicim o dediğin 0.999 milyem altının fiyatı . yanlış yere bakıyorsun.
    ideal' da has altın fiyatı yok !!!!! sen has altına bakacaksın. oradaki rakamı 0.995 ile çarpacaksın aşağı yukarı tabeladaki ortalama has fiyatını verir.

Olmadı matriks ya da foreks yükle ücretsiz 15 dk gecikmeli. Orada has altın kodları var. Onlar gecikmesiz olması lazım oradan bakarsın..

Türkiye ' de altının gram fiyatı denince HAS ALTIN ın gramı anlaşılır. HAS ALTIN demek 0.995 milyem saflıkta altın demektir.

Bizde yurtdışındaki gibi 0.999 dan işlemler yürümez. Tamam 0.999 luk külçeler de var artık bizde de yoğun bir şekilde de , ticarette has altından işler döner. 0.995 den yani.
    Darphanenin altını da .995 milyem saflıktadır. Net gösterge aktif değeri de 0.995 de hesaplanır. Bu durumda altıns1 ile gösterge net aktif değeri arasındaki fiyat farkı daha da fazla yani.

Sen saf altına 0.999 milyeme bakıyorsun idealde , yanlış yere bakıyorsun. Sen de yanlış anlama ... bayağı bir toymuşsun... kartele gel karteldekiler kan kardeşler 25 yaşında yüzbinlik kerata

bu durumda ALTINS1 ile net aktif gösterge değeri arasındaki fark daha da çok oluyor...
    Kızma laki emmi biz birsaciyiz altın neyim anlamam.

Benim maliyetim 10.6 larda her türlü kardayim ben alirken fark 4 5 kademe idi.

Altın satma düşüncem yok ek alma düşüncem de yok satarken umarım bu makas devam eder ne diyeyim

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    niye gram altına göre hesap yapıyorsunuz ki reisler? adamlar zaten gösterge fiyatı paylaşmış :D saat 18:05'te gösterge 10,946 imiş.
    bizimki de 11,32 kapatmış. yani alacaksan %3,4 yukarıdan veririm diyor piyasa. veya git vioptan %3,4 kar et ondan sonra bana gel diyor
    yahu ha gösterge net aktif gösterge bakmışsın , ha spottaki .995 milyem has altına. aynı şey. ayriyetten her data sağlayıcısında net aktif gösterge kodu yok sanırım. matriksde var. diğerlerinde var mı bilmem. ziraat yatırım veya ziraat porföyün sitesinde baktım göremedim. finansportföy kendi sitesinde net gösterge aktif değerleri yayınlıyor sürekli. mesela ziraatin kendi kurduğu borsa yatırım fonlarının da net aktif gösterge değerleri kendi sitelerinde nerede var göremedim ? ne zraat portföyde ne ziraat yatırımda aradım bulamadım. ALTINS1 de bulamadım oralarda. ilginç.

Sayfa 908/1011 İlkİlk ... 4088088588989069079089099109189581008 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •