KAP : Pay Piyasasýnda sürekli iþlem yöntemi uygulanan paylar, gayrimenkul yatýrým fonlarý, giriþim sermayesi yatýrým fonlarý ve gayrimenkul sertifikalarýnda saat 16:51:12'de tek fiyat emir toplama, 16:56:12'de eþleþtirme yapýlacak ve 17:01:12'den itibaren iþlemlere kaldýðý yerden sürekli iþlem ile devam edilecektir. Pay Piyasasýnda tek fiyat iþlem yöntemi uygulanan paylarda saat 16:51:12'de tek fiyat emir toplama yapýlacak ve 17:01:12'den itibaren seans kaldýðý yerden devam edecektir. Varant, sertifika, BYF, yeni pay alma hakký kuponu sýralarýnda iþlemler 17:01:12'den itibaren kaldýðý yerden sürekli iþlem ile devam edecektir.
VÝOP'taki Pay ve Pay Endekslerine dayalý sözleþmeler ile BAP Pay Senedi Repo Pazarý'nda iþlemler saat 17:01:12'de yeniden baþlayacaktýr.
Açýða satýþ yapýlabilen iþlem sýralarýnda açýða satýþ iþlemlerinde seans sonuna kadar yukarý adým kuralý uygulanacaktýr.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
gecenler de 1,36 dan nakit avans veriyorlardý kredi kartlarýnýn limitlerini 100 k yapýyorlardýr onlar da bir kýsým gelen![]()
VAY BE 5704 PAZARTESÝ ÝDÝ SANIRIM BUGUN 5246
bENDE LONGTA TERSTEYÝM ÞUAN
Yazýlarým ve Paylaþýmlarý YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
Son düþüþü beklemiyordum oradan terse geldim 3 defa vurulcaðýný ön göremedim
Yazýlarým ve Paylaþýmlarý YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
Yer Ýmleri