Sayfa 40/246 İlkİlk ... 3038394041425090140 ... SonSon
Arama sonucu : 1961 madde; 313 - 320 arası.

Konu: GBPUSD (Cable)

Selim bey merhaba

Burda katılım az olabilir ama bu sitenin kalitesi FF ye 10 tur atar..

FF de admin hegemonyasi var bir kere. Ve manipule de ediyorlar insanları.. Bakın burda çok saygın bir ortam var.. Adminler karışmıyor.. Sadece bizler konusuyoruz.. Bu en guzeli.. Hiçbir yere değişmem Hisseneti

Cezmiye çok geçmiş olsun İnşallah iyidir..

Ben bu kısırlaştırma olaylarına biraz uzağım. Benim kedim de kisirlastirilmis. Ben yapmadım ama.. Yapamam.. Anna baba olmasina engel olmak istemiyorum.. O yüzden kedi sahibi olmayı düşünmedim hiç. Bony tamamen spontane girdi hayatıma.. Kısır olarak..

Olsun isterdim yavruları.. Seveyim.. Ama çok zor her sene her sene yavrulamasi.. Basetmek mümkün değil

Biste baktım az önce.. Çok fena alım olmuş.. Short açanların Allah yardımcısı olsun

Gbpjpy grafiğini de baktım. Ters bayrak var sankim 151 hedefli.. Eyvah Eyvah..

Treni kacirmadiniz bence.. Short yönlü açılabilir. Ya da 151 beklenip uzun pozisyona girilebilir..

Aynı ters bayrak Usdjpy de de var ve ben long açtım.. Allah beni bildiği gibi yapsin

Çok uykum var.. İyi geceler

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku
    BITCOIN grafiğine uzun zamandır bakmıyordum ve fiyatın baya düşmüş olduğunu gördüm.

Daha doğrusu, bir arkadaşım yatırım amaçlı BTC almak istiyor ve fikrimi sordu.

Fazlasıyla manipülasyon kurbanı bir parite. O yüzden sadece W1 ve Aylık grafiğe bakıyorum.

* Resimde üstteki kırmızı bölge "Aylık Trend Yukarıya Döndü" diyebilmem için fiyatın geçmek zorunda olduğu bölge.
    * Resimde alttaki kırmızı bölge "Haftalık Trend Yukarıya Döndü" diyebilmem için fiyatın geçmek zorunda olduğu bölge.
    * Fiyatın içinde hareket etmekte olduğu kanal da yabana atılmamalı. Yani, kanal tepesi ile W1 Kırmızı Bölge kesişme noktasına (18600 Civarları) fiyatın geri çekilmesi durumunda satış denemesi yapabilirim (DEMO Hesapta) (SL: 18696,17).

Burada bahsettiğim BITCOIN W1 Düşüş Trendi halen bozulmuş değil ve geçerliliğini koruyor.

W1 Trendin yönünü yukarıya döndürmesi için geçmesi gereken seviye: 17089,91

Aylık Trendin yönünü yukarıya döndürmesi için geçmesi gereken seviye: 18795,02

D1 Grafikte ise bugün itibariyle yön yukarıya dönmüş durumda. Analizin ÇÖP sayılması için SL seviyesi: 16492,80

Bütün bunları göz önünde bulundurarak;

H4 grafikte, düşük risk imkanı varsa, yarın, Bankaların hepsi çalışmaya başladığında işleme girmeyi düşünüyorum. Şu an ABD Bankaları kapalıymış. İşleme girsem, gece piyasa tekrar açılırken spread kurbanı olma durumum var. Çöpe atılacak da param yok.

DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Aynı ters bayrak Usdjpy de de var ve ben long açtım.. Allah beni bildiği gibi yapsin
    Bence de bildiği gibi yapsın

Swing Trade açısından bakıldığında, Çift Dipleme durumunda LONG denenebilir.... Gayet de güzel bir pozisyon olur.

Ama tecürbeme dayanarak diyebilirim ki o Çift Dibi kolay kolay yedirmezler. İllaki STOP Avına çıkarlar.
    DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız

Sayfa 40/246 İlkİlk ... 3038394041425090140 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •