Originally Posted by
selym
BITCOIN grafiğine uzun zamandır bakmıyordum ve fiyatın baya düşmüş olduğunu gördüm.
Daha doğrusu, bir arkadaşım yatırım amaçlı BTC almak istiyor ve fikrimi sordu.
Fazlasıyla manipülasyon kurbanı bir parite. O yüzden sadece W1 ve Aylık grafiğe bakıyorum.
* Resimde üstteki kırmızı bölge "Aylık Trend Yukarıya Döndü" diyebilmem için fiyatın geçmek zorunda olduğu bölge.
* Resimde alttaki kırmızı bölge "Haftalık Trend Yukarıya Döndü" diyebilmem için fiyatın geçmek zorunda olduğu bölge.
* Fiyatın içinde hareket etmekte olduğu kanal da yabana atılmamalı. Yani, kanal tepesi ile W1 Kırmızı Bölge kesişme noktasına (18600 Civarları) fiyatın geri çekilmesi durumunda satış denemesi yapabilirim (DEMO Hesapta) (SL: 18696,17).

Burada bahsettiğim BITCOIN W1 Düşüş Trendi halen bozulmuş değil ve geçerliliğini koruyor.
W1 Trendin yönünü yukarıya döndürmesi için geçmesi gereken seviye: 17089,91
Aylık Trendin yönünü yukarıya döndürmesi için geçmesi gereken seviye: 18795,02
D1 Grafikte ise bugün itibariyle yön yukarıya dönmüş durumda. Analizin ÇÖP sayılması için SL seviyesi: 16492,80
Bütün bunları göz önünde bulundurarak;
H4 grafikte, düşük risk imkanı varsa, yarın, Bankaların hepsi çalışmaya başladığında işleme girmeyi düşünüyorum. Şu an ABD Bankaları kapalıymış. İşleme girsem, gece piyasa tekrar açılırken spread kurbanı olma durumum var. Çöpe atılacak da param yok.
DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız
Yer İmleri