Originally Posted by
selym
BITCOIN grafiðine uzun zamandýr bakmýyordum ve fiyatýn baya düþmüþ olduðunu gördüm.
Daha doðrusu, bir arkadaþým yatýrým amaçlý BTC almak istiyor ve fikrimi sordu.
Fazlasýyla manipülasyon kurbaný bir parite. O yüzden sadece W1 ve Aylýk grafiðe bakýyorum.
* Resimde üstteki kýrmýzý bölge "Aylýk Trend Yukarýya Döndü" diyebilmem için fiyatýn geçmek zorunda olduðu bölge.
* Resimde alttaki kýrmýzý bölge "Haftalýk Trend Yukarýya Döndü" diyebilmem için fiyatýn geçmek zorunda olduðu bölge.
* Fiyatýn içinde hareket etmekte olduðu kanal da yabana atýlmamalý. Yani, kanal tepesi ile W1 Kýrmýzý Bölge kesiþme noktasýna (18600 Civarlarý) fiyatýn geri çekilmesi durumunda satýþ denemesi yapabilirim (DEMO Hesapta) (SL: 18696,17).

Burada bahsettiðim BITCOIN W1 Düþüþ Trendi halen bozulmuþ deðil ve geçerliliðini koruyor.
W1 Trendin yönünü yukarýya döndürmesi için geçmesi gereken seviye: 17089,91
Aylýk Trendin yönünü yukarýya döndürmesi için geçmesi gereken seviye: 18795,02
D1 Grafikte ise bugün itibariyle yön yukarýya dönmüþ durumda. Analizin ÇÖP sayýlmasý için SL seviyesi: 16492,80
Bütün bunlarý göz önünde bulundurarak;
H4 grafikte, düþük risk imkaný varsa, yarýn, Bankalarýn hepsi çalýþmaya baþladýðýnda iþleme girmeyi düþünüyorum. Þu an ABD Bankalarý kapalýymýþ. Ýþleme girsem, gece piyasa tekrar açýlýrken spread kurbaný olma durumum var. Çöpe atýlacak da param yok.
DEMO Ýþlemlerdir - Kale Almayýnýz
Yer Ýmleri