Originally Posted by gundwane Hangi yan kağıtlar yaahuuuu?? Örnekleme yapsanız.. eksi 4 altı tüm kagıtlar yan ))
Originally Posted by lemur eksi 4 altı tüm kagıtlar yan )) altı derken -4 -10 arası mı.. turex kmpur sanel balat lider uluse.. Bunlar yan kağıt deel ki.. leş kağıt.. yan kağıttan anladığım gubrf froto arclk vestl nuhcm golts adel aghol mgros tavhl falan gibiler..
Originally Posted by gundwane altı derken -4 -10 arası mı.. turex kmpur sanel balat lider uluse.. Bunlar yan kağıt deel ki.. leş kağıt.. yan kağıttan anladığım gubrf froto arclk vestl nuhcm golts adel aghol mgros tavhl falan gibiler.. öyle diyecegini biliyordum (( Esen var ben de o da yan kagıt degil sanırm )))
Originally Posted by gundwane altı derken -4 -10 arası mı.. turex kmpur sanel balat lider uluse.. Bunlar yan kağıt deel ki.. leş kağıt.. yan kağıttan anladığım gubrf froto arclk vestl nuhcm golts adel aghol mgros tavhl falan gibiler.. öyle deme ya balat ilk halka arzı rakamını görebilir ) yani 1000 x )) ytd
Originally Posted by Lucky Player çanakçı dede'nin aracı kurumuna bak istersen. saatte nacar , kadında macar ... çanakcı dede kim ?
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Fışkırta fışkırta gundi ye fuşkırttı
yan hisse demisken ben de beyaz diye bir kagıt vardı 3 ay kahrını cektim simdi kagıt dellenmis onda hedefim 900 sonra 1800 du ) ytd
Originally Posted by Ohac Fışkırta fışkırta gundi ye fuşkırttı Para arzı iki katına çıkacak. Fışkırtma devam aksini söyleyen çarpılır.
Forum Rules
Yer İmleri