Sayfa 786/993 İlkİlk ... 286686736776784785786787788796836886 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 6,281 - 6,288 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    döviz tarafında yine dejavu ! yine baskı ekibi ve yine müdahale ! yahu hala öğrenemediler su akar yolunu bulur

olan ülkenin rezervlerine oluyor, ihracatcısına oluyor.

hakkımızda hayırlısı olsun

2. Şey kimildiyor izinde mi buna bakan arkadaş

3.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Ekmel'e oy hayatımın utanclarından biridir. Reisin ilk turda kazanmasını istemedim, kürtçülere vermeye elim varmadı, bastım geçtim. İkinci tura kalırsa dengeler bozulur ortalık karışır deyu..
    Benim de.

Bana en cok koyan ise, bu adamin secimden sonra MHP'den vekil olmasi.

Hangi fikri begendiyse.

En azından buradan örnek vereyim A. Abdoya buradan tek oy çıkmaz, CeHaPe'nin atıyorum % 25 oyu varsa % 5 veren ya olur ya da olmaz, tarihin en düşük katılımlı seçimi olur.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    En azından buradan örnek vereyim A. Abdoya buradan tek oy çıkmaz, CeHaPe'nin atıyorum % 25 oyu varsa % 5 veren ya olur ya da olmaz, tarihin en düşük katılımlı seçimi olur.
    reha bey bütün bu isimler iktidarın algı çalışması, ciddiye alıp yorum bile yapılmaz
    birileri kalkıp 6'lı masa selahattin demitaş'ı düşünüyormuş dese günlerce tartışılır..

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    batırel dedenin taktiğini memur ve emekli zamlarına uygular lar mı
    Bi 5 basarlar olmadı bi 5 daha sonra bi 5 daha
    millet eyeter reisim yeter diyene kadar her hafta 5 basarlar mı
    kurtarmaz, özal seçim öncesi % 100 den fazla verdiydi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    dış ticaret açığı 110 milyar usd olmuş! aylık açık 10 milyar usd'ye dayanmış

sadece ocakta sanayi de %20 hammadde ve türevlerinde fiyat artışı yaşanmış bunlar usd yi tutacağım diye uğraşıyor.

ya agalar siz neyin peşindesiniz ? ülke tarihinde görülmemiş büyük bir krize doğru gidiyoruz ! yani inan aklım sırrım ermiyor ? hükümetten biri bu işe el atmıyor herkesin mi basireti bağlandı arkadaş

bu işin sıkıntısını tüm ülke çekecek

Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    dış ticaret açığı 110 milyar usd olmuş! aylık açık 10 milyar usd'ye dayanmış

sadece ocakta sanayi de %20 hammadde ve türevlerinde fiyat artışı yaşanmış bunlar usd yi tutacağım diye uğraşıyor.

ya agalar siz neyin peşindesiniz ? ülke tarihinde görülmemiş büyük bir krize doğru gidiyoruz ! yani inan aklım sırrım ermiyor ? hükümetten biri bu işe el atmıyor herkesin mi basireti bağlandı arkadaş

bu işin sıkıntısını tüm ülke çekecek
    hükümetten biri mi? hükümet zaten 1 kişi

Sayfa 786/993 İlkİlk ... 286686736776784785786787788796836886 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •