tutabilen için bu nerde biz türklerde bu kadar sabır hemen koyalım kucagımıza çocugu alalım derdindeyiz ileriyi görmek biz türk lerde olsa şu ülke ihya olurdu ileriyi görebilen cumhuriyet tarihinde tek kişi tanırım büyük önder ATATÜRK NE DEMİŞ İSTİKBAL GÖKLERDEDİR ve hayranım o büyük öndere.
kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline
Bence bir sürece girdik.Beklentiyi şahlandıracaklar.Kademe kademe yükseleceğiz.Arada tabanlara da hazırlıklı olmalıyız.Bakınız pkent ve kent te o süreci yaşadım.Bfrene çok prim yaptıracaklar ki ilerde de egeen konya bryat alcar poltk vs vs hisselere ilerde ky gelsin
Dedik ya bu bedelsiz işini iyi kullanıyor mübarek kardeşler![]()
Yıllardır bedelsiz hisseleri hep örselendi ama bedelsiz hisselerine yatırım yapanlar kadar da kazanan olmamıştır.![]()
Maşallah ortalık kayıtlılarla doluyor
Egeen sandım Egegübre imiş kalbim kalbim küt küt etti!Darısı egeene inşallah amin
EGE GÜBRE SANAYİİ A.Ş.
EGGUB
Gönderim Tarihi
05.01.2023 21:12:39
Orjinal Link:
[https://www.kap.org.tr/Bildirim/1094...094516)Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin Bildirim
Özet Bilgi
Kayıtlı Sermaye Tavan Sistemine Geçiş ile İlgili Yönetim Kurulu Kararı
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ?
Hayır
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ?
Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ?
Hayır
Yönetim Kurulu Karar Tarihi
05.01.2023
İlgili İşlem
Kayıtlı Sermaye Sistemine Geçiş
Mevcut Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL)
0
Yeni Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL)
600.000.000
Kayıtlı Sermaye Tavanı İçin Son Geçerlilik Tarihi (Yeni)
31.12.2027
Tadil Edilecek Ana Sözleşme Madde No
6
Ek Açıklamalar
Yönetim Kurulumuz 05.01.2023 tarihinde gerçekleştirdiği toplantı sonucunda,
II-18.1 sayılı â€ËÅ“â€ËÅ“Kayıtlı Sermaye Sistemi Tebliği'" hükümleri çerçevesinde Kayıtlı Sermaye Sistemine geçilmesine, ve kayıtlı sermaye tavanının 600.000.000 TL olarak belirlenmesine,
Bu kapsamda Şirket Esas Sözleşmesi'nin "Sermaye" başlıklı 6.Maddesi'nin alınan bu karara göre tadil edilmesine ve esas sözleşme değişikliği ile ilgili olarak; Sermaye Piyasası Kurulu ve Ticaret Bakanlığı nezdinde gerekli başvuruların yapılmasına ve esas sözleşme tadiline ilişkin izin ve onayların alınması kaydıyla bu hususun yapılacak ilk Genel Kurul Toplantısı gündemine alınmasına ve gerekli iş ve işlemlerin yürütülmesi için murahhas üye'ye yetki verilmesine oy birliği ile karar verilmiştir.
Kamuoyu ve yatırımcılarımıza saygıyla duyurulur.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kuruluâ€ËÅ“nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz
Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Hocam siz 3 yılı değerlendiriyorsunuz ben ise 37 yıllık borsa tarihini değerlendiriyorum.
Bu sermayesi düşük hisselerin kazanç sistemi ABD borsalarında dahi aynı.Bu gerçek değişmez.Yani borsacı dedenin söylediklerinin çoğunluğu doğru anlatımlar.Sermaye düşük kar edecek ve yavrulayacak.Bu hikaye 37 yıldır hep en çok kazandıran hikayedir.
Yer İmleri