Ben Arap ülkelerinde de çalıştım orda bile lojman ve çocukların okul taksidini şirket ödüyor yoksa sürünürsün. Ayrıca Avrupa'da doktor mühendis bile olsan oranın vatandaşı değilsen sana fazla mesai yapman için o ülke vatandaşı istemezse ancak sana soruyorlar. Yani o kadar kolay değil uzun yaşamak. ABD daha kötü orada sağlık sigortan yoksa bittin. Ben hem kanada dan hem de Avustralya'dan göçmenlik aldım fakat diplomamı kabul etmediler ve fark derslerinı vermemi istediler. O da 6 tane dersdi yabancı dil okuluyla birlikte 1,5 yıl Ayrıca orda yaşamak için okulu bitirmek için para da lazım garsonlukla o işler zor. Bizim ülkenin diplomasını bir tek Almanya kabul ediyor o da yeterli Almanca biliyorsan.
Nosfecagri ve Delta Heavy abilerim cok hakli.
Bize veya yeni kusaga dusen kalip burayi adam etmektir.
Kacmak degil.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Herkes ulkeden sikayet ediyor ama duzeltmek icin kimse bir sey yapmiyor.
Tam tersi duzene uymak zorunda kaliyor.
Boyle olunca da bu duzen degismiyor.
Tum toplum riyakar olmus.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Günyadın düzülenlerin zihniyeti değişmedikçe düzen değişemez.
Syg.
SM-A217F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SUUDİ ARABİSTAN'DAN RONALDO VE GEORGINA RODRIGUEZ'E İMTİYAZ
Öte yandan Ronaldo'nun transfer olduğu Suudi Arabistan'da evli olmayan çiftlerin aynı evde yaşamasına izin verilmemesi sonrası gözler Riyad'a sevgilisi ve çocuklarının annesi Georgina Rodriguez ile birlikte giden Ronaldo'nun durumuna çevrilmişti. Çıkan haberlere göre dünyaca ünlü çift bu kuraldan muaf tutulacak.
Konuyla ilgili İspanyol basınına konuşan Arap bir avukat; "Krallığın kuralları evli olmayan çiftlerin aynı evde yaşamasına izin vermiyor ancak artık bu tarz kurallar yalnızca ortada bir sorun veya suç varsa uygulanıyor. Eğer böyle bir durum yoksa görmezden geliniyor ve mutlu birlikteliği olan insanlara zulmedilmiyor." dedi.
https://www.hurriyet.com.tr/sporaren...tiyaz-42199066
https://www.haberler.com/haberler/ro...538607-haberi/
röp.jpg
Yeni gelecek hükümetin seçim vaadi.
Yer İmleri