Sayfa 612/1001 İlkİlk ... 112512562602610611612613614622662712 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 4,889 - 4,896 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Bu detayları bende zamanında bu topik de yazdığım zaman afaroz edildik idi..
    AKP li diyen falan bile çıktı..Mayışlar yattı herhalde diye sulu yorumlara maruz kaldık..
    Yeğen Almanya da Ablam Hollanda da 6-7 senedir..

Yeğen 3 senelik bilgisayar müh. 3000 euro alıyor..1200 ü 40 metre kare odaya kiraya gidiyor..
    Ablamın kaldığı ev 1000 euro 40 metre kare bile deel..Oduncu evi 230 yıllık taş bina..
    Herşeyi dökülüyor..
    1. kat böcek var sular aşırı kireçli duvarlar kapılar dökülüyo her yeri nem içinde..
    3 katlı olarak 1 aile ye düşünülerek yapılmış ama açık göz ev sahibi 3 katını da ayrı ayrı kiraya veriyor..
    Burada BMW sini otoparklı granit kaplı girişe sahip bilmem ne marka çift asansörlü sıfır 110 metre kare kapıda güvenlikli site içindeki evinine giden adam "abi Avrupaya gidecem TR bitti" diyor..
    Kenara ayda 200 mark atıp türkiye'de arazi kapatıp apartman çıkma işi 70lerde kaldı.

Şimdi uk'deki arkadaşlara gel antalya'dan 2 + 1 vereyim. 80.000 pound diyorum. Yemeden içmeden 10 yıl birikim yaparsa alır inşallah.

Ne demişler, how the turntables...

2. Ben Arap ülkelerinde de çalıştım orda bile lojman ve çocukların okul taksidini şirket ödüyor yoksa sürünürsün. Ayrıca Avrupa'da doktor mühendis bile olsan oranın vatandaşı değilsen sana fazla mesai yapman için o ülke vatandaşı istemezse ancak sana soruyorlar. Yani o kadar kolay değil uzun yaşamak. ABD daha kötü orada sağlık sigortan yoksa bittin. Ben hem kanada dan hem de Avustralya'dan göçmenlik aldım fakat diplomamı kabul etmediler ve fark derslerinı vermemi istediler. O da 6 tane dersdi yabancı dil okuluyla birlikte 1,5 yıl Ayrıca orda yaşamak için okulu bitirmek için para da lazım garsonlukla o işler zor. Bizim ülkenin diplomasını bir tek Almanya kabul ediyor o da yeterli Almanca biliyorsan.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Nosfecagri ve Delta Heavy abilerim cok hakli.
    Bize veya yeni kusaga dusen kalip burayi adam etmektir.
    Kacmak degil.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Herkes ulkeden sikayet ediyor ama duzeltmek icin kimse bir sey yapmiyor.
    Tam tersi duzene uymak zorunda kaliyor.
    Boyle olunca da bu duzen degismiyor.
    Tum toplum riyakar olmus.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Herkes ulkeden sikayet ediyor ama duzeltmek icin kimse bir sey yapmiyor.
    Tam tersi duzene uymak zorunda kaliyor.
    Boyle olunca da bu duzen degismiyor.
    Tum toplum riyakar olmus.

Syg,
    Düzende düzülende değişmiyor.
    bir halt olacağı yok.

Günyadın düzülenlerin zihniyeti değişmedikçe düzen değişemez.
    Syg.

SM-A217F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Demek zina yapiyollar..

Rahmetli babannem derdi ahir zaman isaretleri bunlar bina ve zina artinca ahir zaman yakin imis..

Syg,
    SUUDİ ARABİSTAN'DAN RONALDO VE GEORGINA RODRIGUEZ'E İMTİYAZ

Öte yandan Ronaldo'nun transfer olduğu Suudi Arabistan'da evli olmayan çiftlerin aynı evde yaşamasına izin verilmemesi sonrası gözler Riyad'a sevgilisi ve çocuklarının annesi Georgina Rodriguez ile birlikte giden Ronaldo'nun durumuna çevrilmişti. Çıkan haberlere göre dünyaca ünlü çift bu kuraldan muaf tutulacak.

Konuyla ilgili İspanyol basınına konuşan Arap bir avukat; "Krallığın kuralları evli olmayan çiftlerin aynı evde yaşamasına izin vermiyor ancak artık bu tarz kurallar yalnızca ortada bir sorun veya suç varsa uygulanıyor. Eğer böyle bir durum yoksa görmezden geliniyor ve mutlu birlikteliği olan insanlara zulmedilmiyor." dedi.

https://www.hurriyet.com.tr/sporaren...tiyaz-42199066

https://www.haberler.com/haberler/ro...538607-haberi/

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Düzende düzülende değişmiyor.
    röp.jpg

Yeni gelecek hükümetin seçim vaadi.

Sayfa 612/1001 İlkİlk ... 112512562602610611612613614622662712 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız