Sayfa 80/990 İlkİlk ... 3070787980818290130180580 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 633 - 640 arası.

Konu: Viop XLVII

1.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Din seçimdir değiştirebilinir...çok da önemli değildir..melez evlikler (beraberlikler) olabilir...(bence)
    Evde güzel bir Kurt Köpeği var, ileride onun yerine geçirebileceği bir şey arıyor bence. Bana çok karışmaz ise benim için sorun yok. Bir miktar daha izleyeceğim.

Güzel bir fıkra var

<<<<<<<<<<<<<<<<<

Hoca camide vaaz veriyomuş. Kadınlardan biri sormuş hocam bir mühendisle yatsak cezası kaç senedir?

Hoca cevap vermiş
    -3 senedir.

Başka kadın sormuş avukatla yatsak cezası kaç senedir?

Hoca cevap vermiş
    -5 senedir.

Başka kadın sormuş peki hocam hocayla yatsak?

Hoca cevap vermiş
    - Seni gidi seni, sen cennete gitmek istiyorsun galiba
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Temizlik titizlik güzel şeyler.

Öte yandan bu konuda takıntılı olan başkalarına da takıyor, evin içindekilere takmak sorun değil, zaten anneler zorla çocukları yıkar vs.

OTHERS'a takmaya başladığın an sorunlar başlıyor, benim OTHERS ile sorunum yok ama birisi ile ittifak yapınca OTHERS ile karşı karşıya gelme riski var.

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Temizlik titizlik güzel şeyler.

Öte yandan bu konuda takıntılı olan başkalarına da takıyor, evin içindekilere takmak sorun değil, zaten anneler zorla çocukları yıkar vs.

OTHERS'a takmaya başladığın an sorunlar başlıyor, benim OTHERS ile sorunum yok ama birisi ile ittifak yapınca OTHERS ile karşı karşıya gelme riski var.
    Abey nasip bu işler gönlün varsa armudun sapi uzumun copu deme derim gönlün yoksa da bu işlere hiç girme derim. Çok dusunursen her şeyin bi şeyi var, o kadar çok düşününce de hiç bir şey yapamazsın. Yani illa bir şeyler sana uymaz önemli olan o değil önemli olan uyanlarin seni ne kadar mutlu ettiği nacizane.

4.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Abey nasip bu işler gönlün varsa armudun sapi uzumun copu deme derim gönlün yoksa da bu işlere hiç girme derim. Çok dusunursen her şeyin bi şeyi var, o kadar çok düşününce de hiç bir şey yapamazsın. Yani illa bir şeyler sana uymaz önemli olan o değil önemli olan uyanlarin seni ne kadar mutlu ettiği nacizane.
    Aynı fikirdeyim.

Burada yeterince arkadaş var.

İnsan bir şeye yarıyor hissetmek istiyor olabilir. En az 5 kişinin hayatını köklü olarak maddi olarak değiştirdim, olunca para ile halletmek daha iyi, onun yerine kendini birine adamak çok akıllıca değil gibi.

5. İnsanlar az iyiliğe çok karşılık veren varlıklar.

Zamanında öğretmen bir tanıdığıma gittim bana Turgut Özal mektup gönderdi dedi gösterdi. Baktım imza mürekkepli (gibi). Sonradan öğrendim ki özel olarak matbaada o şekilde imaj verilmiş.

Koç Holding Yönetim Kurulu Üyeleri Rahmi KOÇ, Semahat KOÇ, Ömer KOÇ ve Ali KOÇ 2012-2021 dönmeleri arasında Koç Holding ten almış oldukları fahiş ve emsallerine aykırı ücretler nedeniyle örtülü kazanç aktarımı suçunu işlemişlerdir. Sözkonusu suç SPK mevzuatı uyarınca hapis cezasını gerektirmektedir. Koç Holding ve bazı grup şirketleri nezdinde şirketten çıkarılan meblağ son on yılda faiz dahil bir milyar TL'nin üzerindedir. Bu konuda açılan dava 11/01/2023 tarihinde saat 09:30 da Anadolu 13. Asliye Ticaret Mahkemesinde görülecektir. Duruşma kamuoyuna açık yapılacaktır.

7. Duvardan gelen sese göre sorunun temeli "suyumu bulandırdın" olabilir.

Yıllarca sorunun temeli paylaşım veya güzele tek başına sahip olmak ya da kayıp olan hakkını aramak veya geri almak diye düşünmüştüm.

8. Tanrı "suyumu bulandırdın der mi", bence demez, yanan, yıkılan, bozulanı ve en önemlisi geçen zamanı telafi imkanı var. Kahin bile kırılan vazo için önemli değil dedi.

Öte yandan canımı sıkma, keyfimi bozma, rahatsız etme, yaptığın şeye bak, off vs günlük yaşamda en çok duyduğumuz şey. Bizi sevenlerden en çok duyduğumuz şey ise önemli değil lafı.

Sayfa 80/990 İlkİlk ... 3070787980818290130180580 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •