Artan

112,20 10 15:50
577.500,00 10 13:55
165,40 9.97 15:44
26,92 9.97 15:54
20,98 9.96 15:56
Artan Hisseler

Azalan

32,96 -9.99 15:56
129,10 -9.97 15:56
36,00 -9.95 13:55
4,82 -9.91 15:56
6,22 -8.26 15:56
Azalan Hisseler

İşlem

8.498.331.724,75 15:56
5.860.791.425,80 15:56
5.829.097.057,56 15:56
5.601.661.040,70 15:56
5.554.356.011,91 15:57
Tüm Hisseler
Sayfa 83/990 İlkİlk ... 3373818283848593133183583 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 657 - 664 arası.

Konu: Viop XLVII

Spk inceleme başaltmadı dolayısıyla Kap a yansımadı.Ticari dava açılınca Koç Holding Kap ta detay vermeden dava açıldığını duyurdu.6 yıllık süreç kamu kurumları arasında fetö nün müdahalesiyle durduruldu. Dolayısıyla Ticaret Mahkemesinde Dava açıldı.

2. Jesus Christin doğum günü kutlu olsun.
    İsa der ki özle şekil arasındaki dengedir hayat hayat iç ve dış güzelliğin insanda kamil olmasıdır demiştir ..

güzel laf etmiştir .

Bir de baktım Türkiye’mize , ülkemize insanlar neyin peşindeler ? ne iç güzellik ne de dış güzellik kollektif bir hedef olarak kalmış herşey Bireysel bile değil aşırı bencilleşmiş bireycilikte bile bir ahlak anlayışı toplumsal kurallara uyma ve birlikte yaşam kültürü vardır , abartılı egoizm ve bencilleşme büyük tehlikedir ,

isa yı terketmişiz zaten o bizden de değil demişiz İslamiyette isa da hak dinin peygamber değil miydi ???

Tüm Nebiler aynı mücadeleyi vermemişler miydi hak huku düzen iç ve dış maddiyat maneviyat güzelliği ve ahengi dengesi önemli değil miydi
    Onu da dinlemezsek kimi dinleyecez

3.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    KOÇHOL 2177 nolu paylaşımınız. 29-09-2022, 20:57
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...t=196&page=273

Sn.Mehmet Gürsoy,Daha öncede böyle bir haberi paylaşmışsınız,o topikte de kaynak sorulmuş.
    6 yıldır devam eden dava neden basına yansımadı sizce?
    SPK mudahil olduğuna göre bu haber KAP ta yayınlandı mı?

YTD
    Bu haklı bir eleştiri değil, basına yansımayabilir.

Şöyle denilebilir zaten İntifa senetleri var, ayrıca standart dışı yönetim ücreti alınmamalıdır şeklinde.

Öte yandan: benim/bizim burada şahsi olarak elimi taşın altına koymam ve kararları imzalamam bir güven yaratıyor, benzer şirketlere göre daha uygun şartlarda kredi buluyoruz, daha büyük işlere girebiliyoruz, yurt dışı şahsi dostluklarımızı kullanıyoruz, istesek yeni işleri ayrı bir işletme olarak yapabiliriz. vs. şeklinde savunma gösterebilirler.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bu haklı bir eleştiri değil, basına yansımayabilir.

Şöyle denilebilir zaten İntifa senetleri var, ayrıca standart dışı yönetim ücreti alınmamalıdır şeklinde.

Öte yandan: benim/bizim burada şahsi olarak elimi taşın altına koymam ve kararları imzalamam bir güven yaratıyor, benzer şirketlere göre daha uygun şartlarda kredi buluyoruz, daha büyük işlere girebiliyoruz, yurt dışı şahsi dostluklarımızı kullanıyoruz, istesek yeni işleri ayrı bir işletme olarak yapabiliriz. vs. şeklinde savunma gösterebilirler.
    Sn.Ariston,Eeleştri değil yazdığım,Gezi parkı olaylarında lahmacun,Divan otel haberleri günlerce medya tarafından yazıldı,böyle önemli bir konu neden yazılmadı diye merakımdan kendimce sorguladım.
    Ali KOÇ gaz çıkarsa medyada haber olur.

YTD

5.  Alıntı Originally Posted by mehmetgursoy Yazıyı Oku
    Spk inceleme başaltmadı dolayısıyla Kap a yansımadı.Ticari dava açılınca Koç Holding Kap ta detay vermeden dava açıldığını duyurdu.6 yıllık süreç kamu kurumları arasında fetö nün müdahalesiyle durduruldu. Dolayısıyla Ticaret Mahkemesinde Dava açıldı.
    Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için,bence önemli konu.(belkide ben abarttım,önemsiz de olabilir)
    Çarşamba gününü bekleyip görelim gelişmeleri.

6. Bugün çok sevdiğim bir ağabey ile tanışmak nasip oldu çok memnun oldum epey anlattık.

Ona söyledim buraya da kısaca yazayım.

EREGL şu an bana göre inflection point.

Çok sert bir hareket geliyor, bu net.

Yönü ile ilgii net bir bilgi ve beklentim yok.

Elimde yok.

İnşallah hayırlısı olur diyeyim.

7. Bizde gelişmeler top down oluyor genelde. Diğer ülkelerde bir uygulama olunca oradan alınıp uygulanıyor felsefesi ve alt yapısı da olmuyor, zaman ile oturuyor. İnsanların anlayıp içselleştirip uyumu daha uzun süre alabiliyor.

Kurumsal Yönetim Puanı geldi galiba, şimdi de Sürdürülebilirlik Puanı vs geliyor. Katılım Kriterleri diye bir şey de çıktı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Kemal seçime 2 ay kala nasıl girmek gerekiyor.

Borsada, Hissede mi? /Nakit mi?

Aslında bu soru herkese.
    seçime daha çoook var, nisan da olabilir, haziran da.. hdp kendi adayıyla gireceğini bugün açıkladı, altılıların adayı belli değil hala, hatta reisin seçime girip girmeyeceği bile kesin değil, bugün duyduğum bi kulis haberine göre cumhur adayı selçuk bayraktar olabilir deniyor.. seçimi kimin kazanacağı da tamamen belirsiz

her şekilde belirsizlik ortamına girmiş durumdayız, piyasa yapanlar için de belirsiz, muhtelif güç odaklarının hepsinin ayrı ayrı planları olabilir, bu kadar yükselmiş bir piyasada rallinin aynı hızla devam edeceğine, ben para yatıramam artık .. düzeltme periyodu başlamıştır, zirvenin yüzde 6 altındayız, bu hafta yukarı zorlasa yeni zirve yapsa bile oyuna katılmam.. temmuzdan beri x7 yapmışım, dörtte üçünü çekicem.. sadece, altın1s mi alayım, altından dönüşümlü kkm mi yapayım onu düşünüyorum şu an, herhalde ikinciyi tercih edicem

Sayfa 83/990 İlkİlk ... 3373818283848593133183583 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •