Ben inşaat sektörunden geliyorum dolapların en büyüğü o sektörde döner. Sadece bizim ülkemizde değil bütün dünyada böyledir.
"Bir ülkede yolsuzluk olup olmadığını merak ediyorsan betonu takip etmelisin" diye bir laf vardır.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Viop yapmak desem sığır oluruz neme lazım demiyorum.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Lozan 'ın gizli maddeleri var mıdır?.Bence vardır ama ispatlayamam.Ama hayatın akışına uymayan süreçler var.
Petrol,gaz,maden gibi dile düşmüş amiyane maddeler değil...Bence bir milletin,dev imparatorluğun RUHUYLA İLGİLİ maddeler.Öyleki HACLI SEFERLERİNDE elde edilemeyenlere ulaşıldı.Ha..açarım ama konu çok uzar..keşke mesele petrol gibi maddi şeyler olsaydı.Orası kolay..
Allah yakışan iftiradan korusun derler...Muhakeme ve resmi tarih dışında ifadelerle çok şey yazılabilir..ama bir yalan ,ısrarla ve defalarca söylenirse o MUTLAK KABUL OLUR.Bu işte uzar gider.
Saçmalama abey ya lütfen. Hiç açıp okudun mu dönem tarihini?
Lozan ülkemizin tapu senedidir. Her Türk evladı o dönemi okumalı, anlamalı, dönemin koşullarında ne derece zor ve büyük bir başarı elde edildiğini görmelidir.
Beğenirsin beğenmezsin yeterli yetersiz bulursun ayrı mevzu.
O dönem bu mücadeleyi veren diplomatından askerinden komutanına başta bozkurt Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere hepsinin ruhu şad olsun, mekanları cennet olsun inşallah.
Yer İmleri