Sayfa 136/990 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236636 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 1,081 - 1,088 arası.

Konu: Viop XLVII

1.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Kılıçdaroğlu: Yabancılara konut satışını yasaklayacağız.
    saçma salak popülist vaadler yerine altı dolu ve yapılması muhalefet için kolay iktidar için çok zor bir vaad vermiş bu sefer.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Kılıçdaroğlu: Yabancılara konut satışını yasaklayacağız.
    doğru hareket olur, en azından arzın talebin gerisinde kaldığı şu dönemde yasaklamak lazım..

inşallah yabancılar da türklere konut satışını yasaklar mütekabiliyet gereği- bu durumda londra ve miami gayrimenkul piyasaları ciddi bi sarsıntı geçirir

3. şimdi yeni formasyonumuz bu 5100-5280 arası güç toplamaya çalışıp hareketin devamına bakıcaz.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

4.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    doğru hareket olur, en azından arzın talebin gerisinde kaldığı şu dönemde yasaklamak lazım..

inşallah yabancılar da türklere konut satışını yasaklar mütekabiliyet gereği- bu durumda londra ve miami gayrimenkul piyasaları ciddi bi sarsıntı geçirir
    Kanada yabancılara konut satışını yasakladı geçen ay.

Malum kesim için Londra olmazsa olmaz. Kraliçe vefat etti artık kralın kanatları altına girecekler... Onlar kendini biliyor.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

5. çelikleri vitrinde kullandı pala .. dükkanın arkasında asıl ticaret dönüyor :.)))
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

6.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    17,80 akbank aldım yakın stoplu...
    wayys, süper hareket

açıkçı yakaladılar tahtada herhald, 18.20 üstünde çıldırabilir

7.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Kanada yabancılara konut satışını yasakladı geçen ay.

Malum kesim için Londra olmazsa olmaz. Kraliçe vefat etti artık kralın kanatları altına girecekler... Onlar kendini biliyor.
    evet londra, 2022 en pahalı 10 satış listesine aydın doğanın kızı 4.sıradan girmiş 27 milyon pound alışla, bi kaç sene evvel de babası 46 milyon pound bi alış yapmıştı

https://tele1.com.tr/londranin-en-pa...0ip1r158068464

8. Trend döndüğü için her tepkiyi satış fırsatı olarak kullanmak lazım, ben şortları piramitliyorum
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 136/990 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236636 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •