Uður Yýlmaz:"Bloomberg Breaking News Editor, Istanbul"
https://twitter.com/uguruzyilmaz/sta...58785367629825
Uður Yýlmaz:"Bloomberg Breaking News Editor, Istanbul"
https://twitter.com/uguruzyilmaz/sta...58785367629825
Aman hocam ben de aynýsýný yazdým bize troll diyorlar bu sefer de.
Döner ayný para yahu! El insaf!
Eskiden kýlýk kýyafet valizler dolu dolu gidermiþ,
Þimdi bir tek el yapýmý Tarhana koyduk gerek yok ki ora daha ucuz...
Pijama beðendim 1000 TL dediler, en kralý 20 30 euro Almanya'da, hiç bir iþimiz normal deðil ya bulgarlar gelip migrosu yaðmalayacak kadar ucuz oluyor ya da böyle anormal Almanya'dan bile pahalý oluyoruz.
Sebebi de devletin serbest piyasaya sürekli müdahale arzusu bence. Bu kadar anomali bugünün küresel dünyasýnda olacak iþ deðil.
Seytanli suytanli iliþkiler falan mý var? Ruhumuzu nereye satýyoruz? Hazýrým gel beni al. Deðiþiklik iyi gelir. [emoji16][emoji16][emoji16]Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endiþe edilecek bir durum yok zamanla fiyatlar oturur muazzam fakirlesme var ülkede alým harcamalarý düþüyor satýþlarý düþen firmalar maliyetler ile baþa cikmak adýna az sayýdaki müþteriye yükleniyorlar 2023 de toplu iflaslar ile gerçek fiyatlara dönülecektir 24 de kýtlýk mal bulamamak ve mali Alacak para bulamamak ile olur biz ikinci secenekteyiz .
Ankara da simit 6 TL... Poðca 10 TL... Poðcanýn 10 TL olmasý fýrsatçýlýk.. Simit ve poðcayý ayný yer satýyor.. Icýnde 10 gr peynir var yok.. Karanfil sokak yukselle kesiþtiði köþe baþýndaki iþletme... Ayný poðça Yenimahalle metro istasyonunun yanýnda 6 TL.. Simit 5 TL... Bu durumda biri simidi %20 fazlaysa bogacayý %75,fazlaya satmakta..
''Yatýrým Tavsiyesi Deðildir'' görüþlerim tamamen þahsi düþüncelerim olup beni baðlar
Ülkedeki fiyat artýþýnýn haddini aþtýðýna bende katýlýyorum, kur ayný kur ama 1 ay önce 10 bin olan beyaz eþya þimdi 15 bin, hertürlü ev eþyalarýnda da yüksek artýþlar var. Asgari ücret bu firmalarýn maliyetinin yarýsý falanmý. Deðilse ortada bir yanlýþ var. Piyasa kurun 25 tl olmasýný fiyatlýyor diyenler var, kur 18 ken 25 tl gibi fiyatgeçirmek doðrumu. Kur 25 tl olsa bu sefer 30 tl gibi fiyatlarlar. Bana göre asýl sorun yüksek enflasyon beklrntisi, eðer kur uzun bir süre daha bu seviyelerde kalýrsa bu beklenti kýrýlýp fiyatlarda düþüþ baþlar ama yeni bir kur yükseliþi olursa bu süreç böyle devam eder, kendi kendini besleyen bir döngüye girmiþ oluruz.
SM-A525F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri