Sayfa 144/990 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244644 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 1,145 - 1,152 arası.

Konu: Viop XLVII

1.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    ev alacağın yerde çok önemli...

istanbul örneğin dünya su raporunda susuz kalacak illerin başında geliyormuş...

8 milyon üstü kentlerde büyük sorunlar yaşanacakmış...
    rahat ol, artık imamoğlu başkan, 30 senedir su sorunu yaşamamış şehir, imamoğlu zamanında mı su kesintisi yaşayacak, olmaz öyle şey, rüyamda görsem inanmam..

washington, newyork, londra, brüksel dünyanın bütün önemli güç merkezleri imamoğlu diyor, başka bi şey demiyor.. vardır bi bildikleri, bizim kötülüğümüzü isteyecek halleri yok ya

2.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    Bugün + kapatacak piyasa
    Neden derseniz U100 düşüş hacimsiz,
    şu ana kadar işlem hacmi u100 54 civarı
    tahmin
    bence - %2 aşağı kapatacağız
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

3. endekisi londura baronları mı salıyor acap.

gizli maddeler kakınca sinirlenmiş olabilirler.

4.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    rahat ol, artık imamoğlu başkan, 30 senedir su sorunu yaşamamış şehir, imamoğlu zamanında mı su kesintisi yaşayacak, olmaz öyle şey, rüyamda görsem inanmam..

washington, newyork, londra, brüksel dünyanın bütün önemli güç merkezleri imamoğlu diyor, başka bi şey demiyor.. vardır bi bildikleri, bizim kötülüğümüzü isteyecek halleri yok ya
    Karakemal dün yürüşe çıktığında fazla oksijen almışın anlaşılan
    bak dünyada iklim değişikleri var ya , bizim ülkemizde de şuanda mevsim normallerinin dışında süreç yaşıyoruz ya tamam ismi İMAMOĞLU olabilir , siz alışmışınız okuyup üfleyene bu o imamdan değil
    bazen diyorum bu karakemal donanımlı bazen diyorum acaba klavyenin arkasında değişik 2 karakemal mi var diye düşünüyorum
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Karakemal dün yürüşe çıktığında fazla oksijen almışın anlaşılan
    bak dünyada iklim değişikleri var ya , bizim ülkemizde de şuanda mevsim normallerinin dışında süreç yaşıyoruz ya tamam ismi İMAMOĞLU olabilir , siz alışmışınız okuyup üfleyene bu o imamdan değil
    bazen diyorum bu karakemal donanımlı bazen diyorum acaba klavyenin arkasında değişik 2 karakemal mi var diye düşünüyorum
    bizim ülkemizde mevsim normalleri dısşında bir durum söz konusu degil,,,tüm dünya için geçerli bir durum var
    haber alıntı;
    Avrupa da isviçrenin ¢nın gözde kayak merkezlerinden Alpler de karsız kış yaşanıyor. Bölgede hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle kar yağışı oranı düşük kaldı. Karla kaplı olması gereken pistlerde çimlerin gözüktüğü gözlemlenirken, uzmanlar gelişmeyi,dünyada “Küresel ısınmanın acı yüzü olarak yorumladı.
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

6. mevsim normallerinin dışına ilk kez inönü döneminde çıktık.

mevsim normalleri bu tarafta dedi peşine takıldık tam ters tarafa götürmüş bizi.

sonrası malum mevsim normalleri kuyruğunda sıra bekledik.

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bugün akşam pazarı olmayabilir, millet üfleyerek yoğurdu yiyor bence.
    Spek abi, ben 3 kağıt seçtim... Düşüşlerde doğru kağıtta olan hem tokat yemez hemde piyasa dönerken kaymağı yer diye düşünüyorum,... Benim kağıtlara dokanma emi abey...

8. İsimlerden ve siyasetten bağımsız düşünmek ve yorum yapmak zor olmamalı.

Bakın 1980'lerin başında İstanbul'un ilk metropoliten kent planı yapılmış. İstanbul'un tüm doğal kaynaklarıyla taşıyabileceği maksimum nüfus 5 milyon kişi olarak belirlenmiş. Bugün ne o kaynaklar var ne de nüfus 5 milyonun altında. 20 milyon insan, çok daha az kaynakla yaşıyor. İstanbul, Edirne'den Bolu'ya tüm doğal kaynakları emen bir bataklık gibi.

Yukarıda isimler dedim ama, ülkeden de bağımsız düşünmek gerek. Çünkü dünyanın bir yerinde olan, başka yerini de etkiliyor ve bir tane atmosferimiz var zaten.

Haftalardır yağmur yağmadı bu şehre. Oysa geçen sene barajlar taşmak üzereydi. Büyük bir iklimsel dengesizlik var. Büyük bir su sorunu var ve gelecekte nüfusla beraber artacak.

Şöyle bir konuyu bile siyasete çekmek büyük başarı gerçekten..
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 144/990 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244644 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •