Sayfa 151/990 İlkİlk ... 51101141149150151152153161201251651 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 1,201 - 1,208 arası.

Konu: Viop XLVII

1. Hangimiz suçlu değiliz ki? Sen ben o hepimiz bir parçasını aldık pala nin..
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Endekise nazar değdi, gitmiyor
    kim aldıysa versin palanın malını, sonra yine fışkırttırır bol bol
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Emekli memurlara ilave ikramiye ödenecek

https://sputniknews.com.tr/20230110/1065598637.html
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

3.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    Emekli memurlara ilave ikramiye ödenecek

https://sputniknews.com.tr/20230110/1065598637.html
    ülke de zaten n var n yoksa kamu çalışanına ..... özel sektör çalısanı daha üretken daha yaratıcı ve daha çalışanı ama gel gelelim maaslar en az 1.5 kat daha az yerine göre emeklilikte ...

4.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    17,80 akbank aldım yakın stoplu...
    18 liradan verdim bunuda tadı yok buraların ben kaçar kozaa dan aldıklarım yeter...

buda olmasın napalım..

endeksin gözü topraga bakıyor zaten...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    perakende marketleri sıkıştırdılar ama giyim vb perakendecileri %50 zammı yapmışlar. Dün decathlon mağazasına gittim ürünelere Aralık son haftaya göre %50 zam yapılmış. Ama kimse konuşmaz.
    Decathlon üzerinden hedef saptırırsa gülerler...

Mesela "Ey Decathlon sen kim oluyorsun, termal içliği vatandaşıma fahiş fiyattan satıyorsun" Bak pek etkili olmuyor...

Bir de daha Decathlon nedir bilmeyen kesim de var tabii...

Marketler kolay lokma... Göz önünde... Üç harfli... Decathlon'a bak kaç tane harf var içinde, nasıl üç harfliler grubuna alacaksın...

6.  Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    Decathlon üzerinden hedef saptırırsa gülerler...

Mesela "Ey Decathlon sen kim oluyorsun, termal içliği vatandaşıma fahiş fiyattan satıyorsun" Bak pek etkili olmuyor...

Bir de daha Decathlon nedir bilmeyen kesim de var tabii...

Marketler kolay lokma... Göz önünde... Üç harfli... Decathlon'a bak kaç tane harf var içinde, nasıl üç harfliler grubuna alacaksın...
    120 tl lık termal ıclık 320 olmus
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

7. hafta sonu bankalarla ilgili alınan kararlardan sonra ykbnk en çok dayak yiyen başka bir hikayesi yoksa
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Taşınan Açıklar da bazılarında artış var, EREGL KRDMD AKBNK da kayda değer taşınma olmuş, açıkcılar bugünde kazanmış görünüyor,

Sayfa 151/990 İlkİlk ... 51101141149150151152153161201251651 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •