Sayfa 17/207 İlkİlk ... 715161718192767117 ... SonSon
Arama sonucu : 1652 madde; 129 - 136 arası.

Konu: SAHOL - Sabancı Holding

1.  Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Kapalıçarşı'daki altın işlemlerinin 9/10 unun alim yönünde olduğu söylendi. Altın fiyatları küresel olarak da hareketlendi. Bizim yurttaşımız zor zamanlarda yaptığı gibi altın alımı ve yastık altına yönelebilir. Halka arz yatırımcıları hariç borsadan bir şey bekleyen de kalmadı. Eskiler bilir, yükselemeyen borsa düşer. Son dönemde dusmuyoordu çünkü alternatifi yoktu. Ilelebet alternatifsiz kalması olanaksız görünüyordu, nitekim alternatifler ortaya çıkmaya başladı.
    Hiç bir zaman,yatırım yapan,büyüyen,her çeyrek karını artıran bir şirkete altın alternatif olamaz.Emtia duran bir varlıktır..Arz ve talebe göre fiyatı belirlenir.Kağıt üzerinde dünyada 7 trilyon $ altın olduğu söyleniyor..Kağıt üzerinde satışa geçseler fiyat düşer,alıma geçseler artar..Borsa gibi..Ama bizde,geri alım var,kar var,büyüme var..Altını yatırım aracı olarak görmedim kendimce..Borsa,düşse de çıksa da candır..temetüsü yeter..

Alıntı Originally Posted by miami Yazıyı Oku
    Geçen hafta yatırımcı ilişkilerine email attığımı ve gelen cevaptan rahatsız olduğumu yazmıştım.
    12 aylık bilancolardan sonra azaltmayı dusunuyorum.
    o cevabı yazan fazla etkisi ve bilgisi olmayan alt kademe bir çalışan. tüm şirketlerde aynı şekilde bilgi vermekten ziyade yatırımcının gazını almak amaçlı bir kadro. ne olduğundan bilgisi senin benim kadardır. bilanço mart başı, beklemişken nisan başındaki temettüyü de alabilirsin.

Alıntı Originally Posted by vali Yazıyı Oku
    Hiç bir zaman,yatırım yapan,büyüyen,her çeyrek karını artıran bir şirkete altın alternatif olamaz.Emtia duran bir varlıktır..Arz ve talebe göre fiyatı belirlenir.Kağıt üzerinde dünyada 7 trilyon $ altın olduğu söyleniyor..Kağıt üzerinde satışa geçseler fiyat düşer,alıma geçseler artar..Borsa gibi..Ama bizde,geri alım var,kar var,büyüme var..Altını yatırım aracı olarak görmedim kendimce..Borsa,düşse de çıksa da candır..temetüsü yeter..
    bir hisse senedi fanatiği olarak tüm yazdıklarının altına imzamı atarım. lakin bugün sahol şu fiyatlarda olmasaydı, örneğin sonraki en ucuz gördüğüm koçholding rasyolarına sahip bir fiyatta olsaydı, yaşımda 50 altı olsaydı, elimde tek bir hisse bulundurmaz, altın ve dolara geçerdim.

Alıntı Originally Posted by vali Yazıyı Oku
    Bu değerlendirmeyi yaparken kendi tercihlerim veya finansal karşılaştırma niyetiyle yapmadım. Bu başlıkta yazan ortakların diyelim 1 milyar dolarları olsaydı ve Sabanci hissesini destekleme kararı vermiş olsalardı, halkın alışkanlıklarının ne olduğunun veya hangi finansal araçlara yonlendiginin önemi olmazdı. Keza, borsa tepetaklak olurken Sabanci'yi bütün hisselerden ayıran bir hikaye veya güçlü bir el, bir beklenti olsaydı borsaya gelen satışların yine bir önemi olmazdı.
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

5. Ustalar herkese hayırlı akşamlar endeks nolur 5000 altı kapandı teknikte çoğu hisse aşırı satta buralardan dönmesini bekliyorum bilgi ve görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim

6. Ne anladım ben bu geri alim dan bu kadar düştükten sonra

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

SAHOL bilançosu 1 Martta gelecek. O tarihe kadar geri alımlar da tamamlanabilir. Geri alımın bitmesi baskının azalmasına da neden olacaktır. Bilançonun bir gizliliği kalmadı. SAHOL de ne kadar kar gelirse gelsin hisse fiyatı temel analiz değerinin altında. Diğer hisselerle mukayesesi yapıldığında fark anlaşılır.
    Hisse değişimi olması bu satışlardan sonra daha olası görünüyor. Bu para bolluğunda ve seçim ekonomisinde duşüşün devamı biraz zor görünüyor. Her an dönebilir. Yukarıdan satıp aşağıdan alırımcıların bir kazık yemesinin olasılığı da yok değil.
    Piyasa tam toparlarken, bu gün Rusyanın savaşla ilgili açıklamaları birden piyasayı bozdu,
    Son düzenleme : agg; 10-01-2023 saat: 23:03.

Sayfa 17/207 İlkİlk ... 715161718192767117 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •