Sayfa 166/990 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266666 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 1,321 - 1,328 arası.

Konu: Viop XLVII

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Üslup çok önemli... Yazdığınız glaza abi bu yazdıklarını hak etmedi...Hakarete gerek yok bence...
    hakaret etmedim. eğer ettiğimi düşünüyorsanız onun yazılarını biraz dikkatli okuyun.
    audentes Fortuna iuvat

2. Biraz mola vereyim........sonra gerekirse sana yazarım...

3. Güzel ağabey im katircilik ta sıkıntı yok ta, dünya nin sayılı zengini haline gelip " bu milletin anasını ..." demiş adam bir adım öteye gidememiş demektir. Önemli olan kişilik gelişiminde. Misal Sakıp ağa da, Vehbi Koç ta aynı geçmişe sahipti. Ama işte arkasindan insanlar Fatiha okumaya, saygıyla konuşmaya devam ediyor. Fark burada saygı da burada...
     Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Benim dedem Konya hasanşeyh köyünde davar güdüyordu,babam da rahmetli bu köy okulunda 3 e kadar okumuş(o zamanlar ilk öğretim 3 yılmış).
    Ne yapalım şimdi hala davar mı güdeceğiz,soy olarak?
    Yok babası katırcıymış,çocukları da mı katır çekecekler?
    Ben geçmişimi yazdım,Önce herkes kendi geçmişini tarasın derim.
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. zinedrimed,

ABD borsaları için mıdas lamı çalışıyorsun
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

5. O kuş sitesinde millet ustalarına laf sokan sokana
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

6.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    öyle mi dedim ben, forumda bi kaç cehapeli var, ahmakça yazılarla algı bozmayı vazife edinmişler, onlara dedim, isimleri bende saklı

ama işin ciddi yanını konuşacak olursak- borsada devlete ait 6-7 şirket var, onun dışındakiler özel sektör, yani tüsiad.. koç, sabancı, enka, alarko, tekfen vesaire en büyük şirketler tüsiada ait.. ama lafa bakarsan badem aşağı badem yukarı, ulan o yabancı takasını morgan stanley, blackrock falan mı zannediyosunuz, yabancı diye bi şey yok, patronların yurtdışında tuttuğu paralar var.. patronlar, para baronları, tuzu kurular kim ? silme cehape

her zaman trendi bunlar belirlerdi, hep yabancı kazanırdı, ilk defa bu sene yabancı düşükten kaptırdı, sonra x3 yaptı borsa.. çok bozuldular tabii, bay kemal patronlar adına konuşuyor
    Fanatizm gözünü kör etmiş maalesef. Spk eski başkanını da jehabe atamıştı zaten. Eski başkan döneminde dönen badem oyunlarını da jehabe ayarlamıştı :-)

Lozan antlaşması da bitti, her yerden petrol, maden fışkırıyeaaahh:-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

7. Uyuyan adamı uyandırabilirsin ama uyuma taklidi yapan adamı uyandırmak imkansızdır.

Alıntıdır....
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    zinedrimed,

ABD borsaları için mıdas lamı çalışıyorsun
    Hisseler için phillipcapital, etf ler için midas kullanıyorum, memnunum.

Forum da yurtdışı borsalarında hisse senedi işlemleri sayfası mevcut orada aracı kurum ile ilgili fikirler yazıldı.

Mart-haziran 2023 sp500 de dip oluşur sonra toparlamaya başlar. Nasdaq daha sp500 den önce canlanır. Ytd.

Sayfa 166/990 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266666 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •