Sayfa 819/993 İlkİlk ... 319719769809817818819820821829869919 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 6,545 - 6,552 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ariston abi İlhan kesici nin adaylığı hayırlı olsun diyor.
    Gılıştar veya Partisinden birisi hariç benden oy çıkmaz

2.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    ilhan kesici meydanlarda, kürsüde zayıf bir politikacı ama iyi devlet adamıdır
    senin de birikimin varsa dinlemek zevklidir lakin bu halk ne kadar benimser tartışılır..
    Bence benimsemez.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    çok şaşırdık ? spk'ya bak sen
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    SPK: Sermaye piyasasının güven, açıklık ve istikrar içinde çalışmasını
    bozacak nitelikteki eylem ve işlemlerin tespiti halinde, Sermaye Piyasası Kanunu
    hükümleri çerçevesinde, Kurulumuz tarafından sorumlular hakkında cezai yaptırımlar
    uygulanacak

4.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    çok şaşırdık ? spk'ya bak sen
    Taskesenli yonetirken nerdeydi akillari diye sorarlar adama,

SPK Borsanın durumundan rahatsız olmuş , si....demeye başlamış....Bak sen ip.....neler kağıdımız 1 tavan olduğunda soruştura yapıyordunuz vakbn günlerce tavan giderken tık yok...Her şeyi kontrol etmeye çalışırsanız hiçbir şeyi kontrol edemezsiniz demeli bu arkadaşlara...........

6. Gül Ali hikayesi : Rivayete göre, asıl adı kürt ali dir ve bergama türküsüdür. bergamada 50 li yıllarda yaşayan, çingene mahallesinde yaşayan bir kabadayı için çingeneler tarafından bestelenmiştir. Kürt ali, 3 kız kardeşin yaşadığı bir bağ evine duvardan atlayarak girmeye çalışırken, kızlar tarafından baltayla öldürülmüştür.

Yerden aldım keseri
    Vuramadım ben seni
    Vuramadım ben seni

Bir babanın gönlünü
    Yapamadın serseri
    Yapamadın serseri

Bir milletin kulturu bu kadar mi guzel olur.

7.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Spagetti yerine lokum yerim daha iyi bu nasıl menu orada bir dengesizlik var sanki
    Ben de en çok spagettiye takıldım, bir tabak makarna 525 lira.. böyle yerlerde makarna pilav yiyenleri anlamıyorum, et yemekleri uzmanlık gerektiren şeyler herkes çok iyi yapamayabilir ama makarnayı evdekinden ne kadar iyi yapabilirler ki, vasat mutfak becerisi olan bir insan bile biraz denemeyle evde çok iyi makarna pilav yapabilir.

8. Bugün doğumgünü kutlaması için pasta gerekti, vaktim yoktu evin en yakınındaki pastaneden alayim dedim, küçük boy pasta 200 lira, hadi olsun dedim, çocuğun canı da vitrindeki kurabiyelerden çekti baba bir tane alsana dedi, tek bir tane de şundan çocuğa verir misin dedim, bekledim ki onu ikram etsin 200 liralık pasta alıyorum sonuçta. Adam aldı tek kurabiyeyi tarttı, 207,5 lira toplam dedi o sondaki elli kuruşu bile aldı.
    Esnaflık ölmüş birader, böyle bir paragözlük olamaz, gerçekten şaşırdım o kurabiye ikram edilmeliydi, 200 lira koymadı da 7.5 lira çok koydu.
    Daha da ordan alışveriş yaparsam iki olsun.

Sayfa 819/993 İlkİlk ... 319719769809817818819820821829869919 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •