Sayfa 78/166 İlkİlk ... 2868767778798088128 ... SonSon
Arama sonucu : 1327 madde; 617 - 624 arası.

Konu: Foreks Viop ve Mutluluk

1.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku

2.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Emek harcayan bir arkadaş. Çaresizlikten her yere harf ve rakam çakıyor!

Olmaz öyle.

3.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Emek harcayan bir arkadaş. Çaresizlikten her yere harf ve rakam çakıyor!

Olmaz öyle.
    Ben ELLİOT işinden anlamadığımdan her yere harf atıyosun diye bişi demiyeceğim yoksa sosyal medyada eleştirdiğim bir sürü adam engelledi beni

4.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku

Olay budur.

Herkese söylüyorum. Bu basit ilkeyi nasıl takip ederim diye düşünüp metodoloji geliştirmeye çalışmak lazım.

Diğer her türlü yöntemin artistik puanı yüksek ama teknik puanı zayıf kalır..

5. Sihirli değnek yok.

Dow teorisi esastır. Bunu pratiğe dökecek, çizgi, ortalama, gösterge, patern vs.

Mesela trendlerde "hidden divergency" çok işime yarıyor benim. Haftalık bar bakıp kağıt seçmek o kadar kolay ki!

Forexte 8 saatlik 12 saatlik grafklerde de çok işe yarıyor. Tutarlı bir poza giriş çıkış metodu belirlemek lazım o kadar..

6.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Ben ELLİOT işinden anlamadığımdan her yere harf atıyosun diye bişi demiyeceğim yoksa sosyal medyada eleştirdiğim bir sürü adam engelledi beni
    Alıntıladığım grafiğe böyle olacak zannıyla para yatıran arkadaş sıfırı tüketmiştir. En iyi ihtimal masaya koyduğunu vermiştir. X W dalgasının altına gitmiş! W'den sonra X düzeltecek fiyatlar biraz yukarı gidecek varsayımıyla pot artırdıysa bitti!

Sayfa 78/166 İlkİlk ... 2868767778798088128 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •