Sayfa 353/902 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453853 ... SonSon
Arama sonucu : 7213 madde; 2,817 - 2,824 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    gesanda bir tavan görülmesi tüm psikolojisini düzeltecektir..umuyorum en kısa sürede bu gerçekleşir..
    1 aydır dusuyoruz ) yalandan teknik olarak tepki olarak bile çekmesi lazım.. baksana hala kıvranıyor
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    1 aydır dusuyoruz ) yalandan teknik olarak tepki olarak bile çekmesi lazım.. baksana hala kıvranıyor
    haklısın dostum..ne yapacan kalbimizi bir zalime kaptırmışız...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Hala burdayız, iyi mi yaptık çok emin değilim ama

Selamlar..

4.  Alıntı Originally Posted by hissedar01 Yazıyı Oku
    bildiğim kadarıyla eupwr sermayesi 550 milyon . gesan payı yuzde 70 . yılsonu bilançoda değeri 385 milyon görünecek.
    ancak varsayalım 10 milyar değerle arz oldu (astor 12 milyar değerle arz oluyor-daha fazla bile olabiliriz.)
    bu durumda ilk çeyrek bilançoda (yüzde 55 e düşecek pay sonrası) 5,5 milyar değer yazmalı , yani kafadan 5 milyardan fazla değerleme geliri olacak ilk çeyrekte. bu konular hakkında bilgisi olanlar hesabımın doğru yada yanlışlığı hakkında yorum yaparsa sevinirim.
    Europower'in %70'i 550 milyon TL ile degerleme raporunda var Oyak yatirimin. Europwer kendisinin degeri 785 milyon TL hesaplanmis indirgenmis nakit akimlari yontemiyle. Benim bundan onceki yorumlarimdan oyak yatirim raporunu bulabilirsiniz.

Benim europower halka arz degerleme beklentim 50-100 TL arasi. Tabii bunun gesan'a degerleme etkisi 5.5 milyar 11 milyar tl arasi olur.

Ustune halka arz sonrasi yasanacak artisi ekleyin.

Yukarida yazilanlar yatirim tavisyesi degildir.

5. bizim düşüş meşalesini yakan sasanın haftalık getirisi yüzde 23 bugün tavanın bir kademe altında .resmen piyasaya zehiri attı , kenara çekildi. keyifle izliyor. cefayı resmen gesan kontr çekiyor

6.  Alıntı Originally Posted by ikasemre Yazıyı Oku
    piyasada çok kansız hareketler oluyor. iş bankası ve yatırım finansın işin içinde olması siyasi olarak burnuma pis kokular getiriyor zira insanların getiri arayışını borsa ile çözmesi ve doların durulması hükümet-vatandaş arasında kazan kazan ilerliyordu. bu durum acaba birilerini rahatsız mı etti sorusu aklımı baya bir kurcalıyor.
    Aciklama makul geldi, bilek guresi yapiliyor gibi hukumet disardan kaynak bulursa borsa kazanir, yoksa ayi piyasasina donus.

7.  Alıntı Originally Posted by cumbaba Yazıyı Oku
    Aciklama makul geldi, bilek guresi yapiliyor gibi hukumet disardan kaynak bulursa borsa kazanir, yoksa ayi piyasasina donus.
    Aslında hükümetin kurtuluşu burada, fakat bunu anlamıyor aptallar. Spk denetimleri maksimuma çıkarıp yatırımcıyı koruma adımları atacak. Sonrasında eşit dağıtımlı halka arzları çoşturup boşta duran dolar-altın gibi paraları şirketlere akıtacak vatandaş, para atıl kalmayacak. İso 500 şirketlerini en az %15 halka açacak, böylelikle şirketler vatandaşlara pay verecek. Min %30 temettü dağıtacak. Para altına dolara değil hisse paylarına akacak. Araba-ev vs vs yatırım olarak görülmeyecek. Zira atıl para nereye giderse oranın değerini anlamsız şişiriyor. Enflasyon anlamsız şişmeyecek. Şirketler ise arzlardan kazandığı nakit ile güçlü yatırımlar yapıp hedefleri büyütecek. Hem yatırımlar çoğalacak piyasa canlanacak hemde vatandaş oluşan zenginlikten pay alacak. Kazan-kazan sistemi çalışacak.

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    haklısın dostum..ne yapacan kalbimizi bir zalime kaptırmışız...
    insan sevdiğini döver diyerek küfür serbest diyorum
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 353/902 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453853 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •