Sayfa 98/142 İlkİlk ... 488896979899100108 ... SonSon
Arama sonucu : 1136 madde; 777 - 784 arası.

Konu: KMPUR - Kimteks Poliüretan Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
     Alıntı Originally Posted by nurullahCaliskan Yazıyı Oku
    Kendime KAP: 36000 lot 153tl den aldığım hisselerimi 92tl den sattım.

Teknik sebepleri: 1)Erken seçimin kaoslu olacağını düşünmem. 2)Vadeli mevduatların artmasının borsayı düşüreceğini düşünmem.
    Gerçek sebep: Araç alacağım ve daha fazla düşüşe totom yemedi.

Gene geleceğim. B ihtimal daha yüksek fiyattan alacağım ama psikolojimin yıpranmasını da maaliyet olarak gördüğüm için yüksek fiyatla geri gelmedi sorun olarak görmüyorum.
    ah be dostum, uzuldum

keske 1-2 milyonluk hisse biraksaydin
    kendimede uzuluyorum ama bi yandanda 3 ayliga bakiyorum hala karda 6-7 ayliga bakiyorum gene karda , o kisilerin yerinde olmak vardi , bende 200K lik vardi , 100K lik sattim,

zira SMARTG cok dustu , ona attim , geri kalan 100K burda dursun bakalim , Kredi odemelerim olmasa , hic bozmazdim
    bence secimde ne socun cikarsa ciksin, bundan daha kotu gunler gormeyiz herhalde

alistan yanayim

ama senin zararina uzuldum . gecmis olsun, yazik keske hazirana kadar bekleyebilsen
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

2. Bu sene biraz kaoslu bir sene olacağı için altında alsam,borsa da alsam çok bir şey değişeceğini sanmıyorum. Geçen sene 10x yapmıştım (rastgele hisse alsan 6x zaten) bu sene ise borsada katlama olmayacağını düşündüm. Boşa psikoloji yıpratmaya gerek olmadığı kanaatindeyim. Çıkarken, lanet olsun, allah belasını versin falan diyerek çıkmıyorum. Sadece kazanacağım paraya, yıpratacak psikolojinin değmediğini düşünüyorum. 880bin tl den fiesta alacağım sanırım hshshs.
    Gene olası fırsatlarda görüşmek üzere.

Alıntı Originally Posted by richardbozkurt Yazıyı Oku
    ah be dostum, uzuldum

keske 1-2 milyonluk hisse biraksaydin
    kendimede uzuluyorum ama bi yandanda 3 ayliga bakiyorum hala karda 6-7 ayliga bakiyorum gene karda , o kisilerin yerinde olmak vardi , bende 200K lik vardi , 100K lik sattim,

zira SMARTG cok dustu , ona attim , geri kalan 100K burda dursun bakalim , Kredi odemelerim olmasa , hic bozmazdim
    bence secimde ne socun cikarsa ciksin, bundan daha kotu gunler gormeyiz herhalde

alistan yanayim

ama senin zararina uzuldum . gecmis olsun, yazik keske hazirana kadar bekleyebilsen

3. Şirketimiz ile yurt içinde yerleşik
    bir müşteri arasında ayakkabı-terlik sektöründe yer alan ürün portföyümüze
    yönelik yaklaşık 300.000.000 TL tutarında bir satış
    bağlantısı yapılmıştır.

Söz konusu satışa ait sevkiyatların
    tamamının 2023 yılı içinde gerçekleşmesi planlanmaktadır.

Kamuoyunun
    bilgisine sunarız.
    Borsada alıcılar da kazanır satıcılar da, açgözlüler kaybeder.

4. Maaşallah cirosunun %10 u kadar iş aldı,hayırlı olsun..

5.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku

Maaşallah cirosunun %10 u kadar iş aldı,hayırlı olsun..
    Hayırlı uğurlu olsun...güzel iş almış..şirket agresif büyüyor...umarım eski zirvelerini geçer..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Hayırlı uğurlu olsun...güzel iş almış..şirket agresif büyüyor...umarım eski zirvelerini geçer..
    --rutin işini neden bildirmiş ki?

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Yeni kapasiteye çalışmalar hızlanıyor..

Sayfa 98/142 İlkİlk ... 488896979899100108 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •