Sayfa 150/251 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200250 ... SonSon
Arama sonucu : 2005 madde; 1,193 - 1,200 arası.

Konu: ODAS - Odaş Elektrik

Alıntı Originally Posted by 2020 Yazıyı Oku
    hahahah ne 4 ü yaaa dalga mı geçiyorsun. yılsonu kar rakamı gelince F/K= 1 olacak diyorsun yani. gülerim buna.zarr ettiği zamanki fk yani.zuhahahahahah
    Haftalık grafiğe göre diyorum,,4 e gelir demedim.,,,bugün resmen ipden döndü.tam çizgide kapadı,rahatlaması için 9 un üzerine atması şart.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
     Alıntı Originally Posted by azaz Yazıyı Oku
    endeks yeşil oldu, bu -4 te....
    Bu mudur....
    Endeks düşerken en önde, endeks çıkarken birkaç kademe....
    Bu mu....

3. Bukadar milyon lot işlem gören BIST 30 kağıdı kağnı arabasından beter..Yanlış hatırlamıyorsam youtoup da yorum yapan analistler den biri bunu 10/11lerde pofpoflayip duruyordu.Hakliymis.Kagit nerelere geldi.

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Hocam..
    Maliniza sahip cikin
    Piyasa dan kimse buyuk degil
    Bu hisse ucuzmu ucuz
    Ama gelecek de ucuz olacak mi
    Bu ucuzlugu surdueecek diyorsaniz
    Her dusus alim firsati
    Ben bu hisseyi 2.46 da aldigim da etrafimdakiler yalvardim alin diye
    Cogu inanmadi 4 de alan da oldu 6 ustunde.. satarkende 11.12 ben satiyorum
    Artik enerji isi bitti dedim bu odas la alakalo degil genel olarak bu trend bitti dedim.. bu benim dusuncem avrupada dusen dogalgaz elektrik fiyatlari beni boyle bir karara yonetti.. 6 ustunde alan arkadas satmadi misal bekliyor
    Bugun odas tepki vermeyince haklisin abi dedi..

Odas cikarmi bana gore yataya sarar..
    Bana gore tabi.. benim goremedigim bir seyler varsa o baska burdan yikari da gidebilir tabi

Ama benim isim bitti insallah sizin dediginiz olur malina sahip cikanlar
    Cok daha fazla kazanir

Ytd
    malınıza sahip çıkın derim. ben bu silkelemeleri bezdirmeleri,nene sövüp kızıp satanları,ben bu işi biliyorum 12.50 den verdim çıktım diyenleri..... daha çoook gazel atanları bu arenada çok gördüm. 32 yıllık borsacıyım...hep bu tip sallayanların sonradan hisse 3e 4 e katlayınca nasıl dizlerini dövdüklerini,ben ne yaptım ellerim kırılsaydı da vermeseydim,bendeki malı aldılar sonra verdiler gazı diyenleri.... say da say... hep bunları gördüm. Benim hisse sayım düşmedikten sonra sorun yok hisse isterse 3 liraya insin. malıma güveniyorum. 2022 yılı karı 3.900 milyar civarı gelsin o zaman farklı şeyler konuşacağız.
    hele hele altın madenine kazmayı vuruyoruz dediklerinde,165 milyon lot cante hissesini sattıklarında kimse bu tahtadan 20 gün mal alamayacak. velhasıl arkasından bakacaklar. 2 yıl içerisinde bu hisseler satılır diye bekliyorum. isterse 5 yıl olsun ben bu hisseden 25 kat kazanmadan satmıcam. maliyetim 2.10 tl. onu da bu yıl temettüden alırım.maliyeti sıfırlarım olur biter
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Haftalık grafiğe göre diyorum,,4 e gelir demedim.,,,bugün resmen ipden döndü.tam çizgide kapadı,rahatlaması için 9 un üzerine atması şart.
    özür dilerim yanlış anladım.

6.  Alıntı Originally Posted by buyshell Yazıyı Oku
    Hocam..
    Maliniza sahip cikin
    Piyasa dan kimse buyuk degil
    Bu hisse ucuzmu ucuz
    Ama gelecek de ucuz olacak mi
    Bu ucuzlugu surdueecek diyorsaniz
    Her dusus alim firsati
    Ben bu hisseyi 2.46 da aldigim da etrafimdakiler yalvardim alin diye
    Cogu inanmadi 4 de alan da oldu 6 ustunde.. satarkende 11.12 ben satiyorum
    Artik enerji isi bitti dedim bu odas la alakalo degil genel olarak bu trend bitti dedim.. bu benim dusuncem avrupada dusen dogalgaz elektrik fiyatlari beni boyle bir karara yonetti.. 6 ustunde alan arkadas satmadi misal bekliyor
    Bugun odas tepki vermeyince haklisin abi dedi..

Odas cikarmi bana gore yataya sarar..
    Bana gore tabi.. benim goremedigim bir seyler varsa o baska burdan yikari da gidebilir tabi

Ama benim isim bitti insallah sizin dediginiz olur malina sahip cikanlar
    Cok daha fazla kazanir

Ytd

bence çok yanılıyorsunuz.enerjide trend bitmez. avrupaya ne bakıyorsunuz orada euro bazında bizim neredeyse 2 katımız çıkmıştı.kaldı ki bizim spot piyasada fiyatlarda tavan 4200 e düşürldü. ama odaş bundan etkilenmez çünkü odaş son çeyrekte fiyatı 2.150 ye çıkarıldı.o nedenle son çeyrek karı en az 1600 yılsonu kar rakamı da 3.800-3900 gelebilir.2023 yılı kar rakamının da en az 6 milyar lira olacağını düşünürsek,F/K=7 alırsak 30 liraya gider. F/K=5 en mütevazi yaklaşımla 22 ye gider.
    bitmedi.... bunlar eninde sonunda cante hisselerini satacaklar. 165 milyon lot satıldığı gün bu hisseyi 60 larda göreceğiz.en geç 2 yılda.rüya görüyorum diyebilirsiniz.zamanı gelince görüşeceğiz.YTD

7. Insallah hocam..
    Sizin adiniza sevinirim
    bence çok yanılıyorsunuz.enerjide trend bitmez. avrupaya ne bakıyorsunuz orada euro bazında bizim neredeyse 2 katımız çıkmıştı.kaldı ki bizim spot piyasada fiyatlarda tavan 4200 e düşürldü. ama odaş bundan etkilenmez çünkü odaş son çeyrekte fiyatı 2.150 ye çıkarıldı.o nedenle son çeyrek karı en az 1600 yılsonu kar rakamı da 3.800-3900 gelebilir.2023 yılı kar rakamının da en az 6 milyar lira olacağını düşünürsek,F/K=7 alırsak 30 liraya gider. F/K=5 en mütevazi yaklaşımla 22 ye gider.
    bitmedi.... bunlar eninde sonunda cante hisselerini satacaklar. 165 milyon lot satıldığı gün bu hisseyi 60 larda göreceğiz.en geç 2 yılda.rüya görüyorum diyebilirsiniz.zamanı gelince görüşeceğiz.YTD

8.  Alıntı Originally Posted by 2020 Yazıyı Oku
    Bütün herşeyi anlarımda 2023 karı şu anki mevcut gelirle imkansız yeni bir hikaye lazım yazsa bile 2023 e yetişmez ne yapacak alarkoyu mu satın alacak en reel hikaye altın madeni onu bile çıkarsa hemen yarın yine 6 milyar kar yazamz endeks daha düşerim derse 7.3 e kdar salarlar oodaşı buda % 20 demek aşağı yönlü olur mu olmaz mı zamn göstereck bilanço ya kadar sarsıcı düzeltme devam edeck gibi ytd

Sayfa 150/251 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200250 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •