Originally Posted by nosfecagri İndikatörlerin tamamını sildim attım bütün ekranlarımdan. gerenk kalmadı, zincirsiz korumasız daha iyi hissediyorum batışımı Çağrı malda değildin en son
ykredi diri bugün ekmek çıkarabilir...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by nosfecagri İndikatörlerin tamamını sildim attım bütün ekranlarımdan. gerenk kalmadı, zincirsiz korumasız daha iyi hissediyorum batışımı kumahane hiç bir veriye bakmıyor atıyorsun jetonu çekiyorsun kolu şansına ne gelirse
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by ABKA Mete Yuksel: banka bilançoları 12 aylıklar harika gelecek.Ama 1.çeyrek olumsuz olacak.Banka oranının 12 aylık bilançoya yakın azalıyoruz.. Mevduat %30 a dayandı.Enflasyon 30/40 olasi.Bu borsa için riskli bir durum... sabah tv.de bu ifadeleri kullandı. enfilasyon 30/40 olası derken ne demek istediğini anlamadım. 2023 te yıllık enflasyon 30 - 40 mı demiş?
Originally Posted by Calibra enfilasyon 30/40 olası derken ne demek istediğini anlamadım. 2023 te yıllık enflasyon 30 - 40 mı demiş? Evet...bloomberg tv de saat 8.15 te. webden izlenebilir Bu kanalın yayını vardır.
Originally Posted by SEL Aslinda soyle bir grafik vardi xu30 da.. Ekranda duruyordu dünden beri ihtimal vermemistim mavi kanal altina gelecegine turuncu üstü testediyor an itibariyle Guncel dusus kanal durumu... Ust kirilir mi? Bilemem TA direnctir der Sayim alttaki gibi ucgen ise ... e dalgasi bittiginde b-d sert kirilir der... .. (b-d.. Ustte TA ya gore direnc olan kanal ust bandi mavi)
bence yan kagıtlar uzun süre toparlanamaz ama güçlü kagıtlar güçlenir zirve tazelemesi yapar şu son 1 ay da yasananlar enkaz bıraktı
50 günlük HO 5015 e 3 defa çarpıp döndü
Forum Rules
Yer İmleri