Originally Posted by ALPER Bugün mübarek gün. Pala sopa atmaz diye düþünüyorum. Ama en iyi bozkurt bilir. Kisa vadenin sorumlusu o Günaydýn esnaf, hayýrlý iþler bol kazançlar olsun. Alper abi bugün kü senaryom þu þekilde, aþaya inince alýp yukarý gidince satmak
23 mart 128 garan Hamdým Piþtim Yandým
Originally Posted by *Bozkurt Günaydýn esnaf, hayýrlý iþler bol kazançlar olsun. Alper abi bugün kü senaryom þu þekilde, aþaya inince alýp yukarý gidince satmak Dün akþam pazarý olmayýnca malsýz kaldin di mi Þu cok güzel gelsene.
Originally Posted by ALPER Dün akþam pazarý olmayýnca malsýz kaldin di mi Þu cok güzel gelsene. Aynen üüüle, düþsede alsak modundayým, utanmasam yaðmur duasýna çýkýcam
Originally Posted by *Bozkurt Aynen üüüle, düþsede alsak modundayým, utanmasam yaðmur duasýna çýkýcam bist 100 gelecek hafta 4600 altýný görecek. o zaman alýrsýn.
borsa çýkacaksa sasa ile gidecek gözüküyor. viop yapacaðýna sasa alýnabilir.
Originally Posted by mustaf2231 borsa çýkacaksa sasa ile gidecek gözüküyor. viop yapacaðýna sasa alýnabilir. Valla ben sahsen xeþek endeksine bakýyorum. Eregli ile tcell gitmeden endeks giderilemez bence.
roller coaster turumuza hoþ geldiniz... midesi bulanan baþý dönen lütfen binmesin...
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Originally Posted by mustaf2231 bist 100 gelecek hafta 4600 altýný görecek. o zaman alýrsýn. O zaman Beþ sene sonra bist 30bin olur, hiç mal satýlmaz diyim bende
Forum Rules
Yer Ýmleri