Sayfa 358/902 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408458858 ... SonSon
Arama sonucu : 7214 madde; 2,857 - 2,864 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    sunjunior bayiliği ,belki de sunjuniorun seri üretimi ...v.b yatırımların tamamlanması veya hızlanması konusunda gecikmeler oluyor...bence bu gecikme gesanın fiyatı üzerinde de bir baskı oluşturuyor..belirsizlik olduğu zaman baskı oluşuyor..bence arz veya bedelsiz bir iki ay önce onaylanmış olsaydı bu gün gesanda başka bir heyecan olacaktı..buda onu sağlam tutacaktı...
    Hayırlısı inşallah. Patron destek atsa ucmusyuk. Neyse bugün 200 üstü kapayalim yeni aşklar

2.  Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Hayırlısı inşallah. Patron destek atsa ucmusyuk. Neyse bugün 200 üstü kapayalim yeni aşklar
    200 tl üzeri güzel moral olur...inşALLAH gerçekleşir...benim en büyük temennim gesanın bu aralar bir tavan yapmasıdır...tavan ile her şey güllük gülistanlık olur...gesanın son yaptığı kötü hareketler unutulur...umuyorum ki güzel bir haber gelir....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Sonuçta beklentiler orada duruyor. Takvim daralıyor. Belkide bu süreç iyi oldu. İnanmayanlar dökültü. Düzeltmesini yaptı. Yeni maaliyetler oluştu. Gesan kekonun dediği gibi borcuna da sağdıktır. Bekleyip göreceğiz...

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    dünya ve türkiye fosil yakıtlara veda ediyor...cari açığımızın da en büyük nedeni zaten petrol ve doğal gaz ithalatından kaynaklanıyor...bence yeşil enerji ve yenilenebilir enerji tam da türkiyeye biçilmiş kaftandır....zaten yapması gereken bir şeydi...104 milyar doları yenilenebilir enerji kaynaklarına yönlendirsek zaten enerjide dışa bağımlılık kısa sürede biter...

konjöktür gesan ve gesan benzeri şirketlerden yana...yatırımlar da tamamlanıp bilançolara yansımaları görüldükçe gesan yeni zirveler yapacaktır...şahsen ben 200-300 aralıklarını mayıs-haziran aylarında bekliyordum çok erken o seviyeler görüldü....sıkıntı yok gerekirse o vakte kadar tekrar beklerim...gesan süprizlere açık bir şirket..çünkü güzel beklentileri var ve şirket katlamalı olarak büyüyor...
    açıkçası bende 300 ü nisan ayında bekliyordum hedef çok erken geldi degerlendiremedik
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by alkabus Yazıyı Oku
    Sonuçta beklentiler orada duruyor. Takvim daralıyor. Belkide bu süreç iyi oldu. İnanmayanlar dökültü. Düzeltmesini yaptı. Yeni maaliyetler oluştu. Gesan kekonun dediği gibi borcuna da sağdıktır. Bekleyip göreceğiz...
    ocak başından beri baya dökülen oldu..

bundan sonrası alımlar uzun vadeli en kötü bilanço alımları olursa süper olur..

bankoff bugün dahil ocak basından beri 340bin lot almış.. en iyi alıcı

6. Yapikredi 248 ortalama ile satmış, bankof 181 ile almış. Adamlar işi biliyor

7. Bugün 200 kapasak. Ptesi de tavan olsun 220 olsa ses etmez kimse

Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Yapikredi 248 ortalama ile satmış, bankof 181 ile almış. Adamlar işi biliyor
    belki bir gün bize de adamlar işi biliyor dedirtiriz ))

Sayfa 358/902 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408458858 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •