Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 4898 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Þ.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. buralarda konsolide olacak ve bence ky için alým fýrsatý verecek. bakalým buralardan mallanmaya izin verecek kadar mal mý tahtacý.

Alýntý Originally Posted by Gueno_33 Yazýyý Oku
    buralarda konsolide olacak ve bence ky için alým fýrsatý verecek. bakalým buralardan mallanmaya izin verecek kadar mal mý tahtacý.
    millette paramý kaldý büyükler bu hissenin sahipli olduðunu bilir ve almaz birkaç ky alacagý maldan ne olacak geriye doðru bakarsanýz onlar bu tür þeylere takýlmaz verdiði mallarý almadan götürmezler... bu malý veren belli zaten kazandýðý her krþ bedenine batsýn...
    nasip....

3.  Alýntý Originally Posted by sakura Yazýyý Oku
    millette paramý kaldý büyükler bu hissenin sahipli olduðunu bilir ve almaz birkaç ky alacagý maldan ne olacak geriye doðru bakarsanýz onlar bu tür þeylere takýlmaz verdiði mallarý almadan götürmezler... bu malý veren belli zaten kazandýðý her krþ bedenine batsýn...
    Valla hocam hiçbirþeyde olmaz; güle oynaya yer. tanrý bile zengini sever. bütün dinlerde böyledir. Þahsen inanýlmaz ucuz olduðunu düþünüyorum beni alým yönünde en cok tahrik eden 2023 kira gelirleri sadece bu bile cari fiyata göre 7 fk ya düþürüyor.

Alýntý Originally Posted by Gueno_33 Yazýyý Oku
    Valla hocam hiçbirþeyde olmaz; güle oynaya yer. tanrý bile zengini sever. bütün dinlerde böyledir. Þahsen inanýlmaz ucuz olduðunu düþünüyorum beni alým yönünde en cok tahrik eden 2023 kira gelirleri sadece bu bile cari fiyata göre 7 fk ya düþürüyor.
    buradaki arkadaþlar bunu 1,5-2 yýl önce gördü ve hissede yatýrýmcý olduk ama patron paylaþmak istemiyor hesap edemediði þey bizim sabrýmýz 7 sene algyoda bekledim tabii bunu trede ederek baþardým gene yaparýz sorun deðil rabbim herkese kalbindekini versin.. amin...
    nasip....

5.  Alýntý Originally Posted by sakura Yazýyý Oku
    buradaki arkadaþlar bunu 1,5-2 yýl önce gördü ve hissede yatýrýmcý olduk ama patron paylaþmak istemiyor hesap edemediði þey bizim sabrýmýz 7 sene algyoda bekledim tabii bunu trede ederek baþardým gene yaparýz sorun deðil rabbim herkese kalbindekini versin.. amin...
    Hocam eðer kaðýtta kalýrsam genel kurulla beraber gideriz aðzýmýza geleni söyleriz 😂

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,066
     Alýntý Originally Posted by sakura Yazýyý Oku
    hocam
    patron sabirla beklemyenle paylasmak istemiyor
    bak 20 üzeri cikti satmak isteyen satardi,
    bence sýkýntý yok ben burda bekliyroum köklerim i
    saldim bir bedelsiz daha alip onu katlamadan surdan suraya gitmem
    Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
    Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

Alýntý Originally Posted by Dvk_Psh Yazýyý Oku
    hocam
    patron sabirla beklemyenle paylasmak istemiyor
    bak 20 üzeri cikti satmak isteyen satardi,
    bence sýkýntý yok ben burda bekliyroum köklerim i
    saldim bir bedelsiz daha alip onu katlamadan surdan suraya gitmem
    verdik biraz bu günler gelirse yeniden almak için ama ona yeterli gelmemiþ olmalýki bir dahakinde daha fazla verelim diye malýmýzý artýrdý bu hissenin beklentilerine bakarsan en az 2 pd nin altýnda olmamalý baþka türlü avucunu yalar... tc paran varmý derdin var zaten býrakalým amed bizim için çalýþsýn
    nasip....

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •