Sayfa 43/151 İlkİlk ... 3341424344455393143 ... SonSon
Arama sonucu : 1208 madde; 337 - 344 arası.

Konu: Sistem Analiz

1. yok kafamizi sisirmediniz. çok gördük bu tür durumlar diye daha önceden belirttim. çalışmaları, grafikleri takdirle karşılanabilir. yalnız bazı hususlar, bir kısım kişi açısından imzasıyla giderilemeyecek olumsuzluklara sebebiyet verebilir, belki de vermiştir. forumda bir kisim isabetli tahminleri ile ratingini artirdirdiktan sonra kesin tahminlerde bulunmak, hatta buna ilaveten once yazdigindan farklı davranmak bazı kişileri yanlışa yonlendirebilir

2. örneğin eurusd de stop noktasını verse de o noktayı geçmeden, ilk yazdıklarından farklı ve aksi olarak daha hedeflerine çok uzakken ve yazdıklarıyla tutarlı bi gerekçe de yokken parite short pozisyonunun çoğunu kapatmasi

3. Buna kendine göre bir çok açıklama getirebilir ama bu konudaki sonucu ve benim görüşümü degistirmez

4. Forum tecrübem de sunu gosterir: Hep bu tür durumlar akabinde ilgili kişi bir süre icin ya banlanir ya da ortadan kaybolur.

5. Herkes yanılır, yanilmamak mümkün değil. önemli olan; başkalarını yaniltmamak için ratingini yüksek kişilerin mümkün olduğu kadar dikkatli yazmalaridir.

6. İtina ile şekil yaparak nasıl basılır..

7. Sayın Stonhand kendi fikirlerini yazan ve bizi aydınlatan biri,herkesin kendi aklı var imzasındada belirtmiş YTD diye,neden banlanmış anlamak imkansız?bizde faydalı insanlar itina ile küstürülür...

8.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    129.000 i geçti...

Burası tepe mi acaba?
    Bora bey 129.000 i geçen endeks hangisi öğrenmek için soruyorum ya da bilen bir arkadaş söylerse çok sevinirim şimdiden herkese teşekkürler iyi akşamlar

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Asla ytd

Sayfa 43/151 İlkİlk ... 3341424344455393143 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •