Originally Posted by
şef
bende tam onu yapıyorum. iktidar bankaları düşük faizli kredi vermeye zorluyor, bankalarda bahanelerden biri olarak merkezin faiz vermeden uyguladığı zorunlu karşılığı öne sürdüğü bu konuda geri adım atılıyor.
diğer taraftan düşük faizi iktidar zorluyor iken seçime kadar nerede geri adım atabilir onu söylüyorum. seçim sonrası zaten çok karışık. her zaman enflasyon kadar faizi savunmuşumdur. şüphesiz faiz eninde sonunda yükselecektir. döviz yükseleceğine faiz yükselmelidir. çünkü döviz yükseldiğinde herkes fakirleşmektedir. borsanın da ana rakibi de faiz değil, dövizdir.
Borsanin rakibi çok dostum ..faiz..döviz...altın...kkm...kripto...FED in faiz artis hızı düşmeye başladı..Amerika'da enflasyon hızı düşüyor..işsizlik azalıyor ..yani Amerika'da en kötüsü geride kaldı..bunun anlamı altın ve kriptolar çıkışa geçecek...yalnız kriptolari bana ters olarak gördüğüm için onlara hayatta yatırım yapmam..
Ülkemizde ise altın ve kripto talep görmeye başlayacaktır...bu da borsamizda akan nakit miktarını sinirlayacaktir..bilancolardan sonra bunun etkileri görülmeye başlanır diye düşünüyorum..
Rezesyon olsa bile ülkemizde enerji,yenilenebilir enerji ,yazılım ,gıda hisseleri pozitif ayrisacaklardir
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri