Sayfa 695/1001 İlkİlk ... 195595645685693694695696697705745795 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 5,553 - 5,560 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1. Sn bahri fox tv dizin apartmana gelmiş. Apartmanda en çok parayı apartman görevlisi kazanıyor diye haber yapıyorlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Sn bahri fox tv dizin apartmana gelmiş. Apartmanda en çok parayı apartman görevlisi kazanıyor diye haber yapıyorlar.

izledim apartmanın çoğu emeklilerden oluşuyor apartman görevlisi apartmanda en çok maaş alanalrın başında geliyor
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    izledim apartmanın çoğu emeklilerden oluşuyor apartman görevlisi apartmanda en çok maaş alanalrın başında geliyor
    AKP sistemi...Dar gelirliden alıp bol gelirliye vermek

4.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    AKP sistemi...Dar gelirliden alıp bol gelirliye vermek
    kemal sunal'ın kapıcı filmdekı gıbı , senaryo hep aynı.

5.  Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Sn bahri fox tv dizin apartmana gelmiş. Apartmanda en çok parayı apartman görevlisi kazanıyor diye haber yapıyorlar.

izledim bizim görevlinin evine 30 bin rahat giriyor eşi ve çocuğu da çalışıyor üstüne kira vermiyor yan gelirleriyle 50k yı buluyor altında 2015 toyota corolla var ama bizim apartman sakinleri her aidat artışına zengin edasıyla umursamazlık gösteriyor evde sövdüklerine eminim ama ispatlayamam

Alıntı Originally Posted by palmet Yazıyı Oku
    kemal sunal'ın kapıcı filmdekı gıbı , senaryo hep aynı.
    AKP abilerinin yolundan gittiğinden senaryo hiç değişmiyor maalesef

7.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    izledim bizim görevlinin evine 30 bin rahat giriyor eşi ve çocuğu da çalışıyor üstüne kira vermiyor yan gelirleriyle 50k yı buluyor altında 2015 toyota corolla var ama bizim apartman sakinleri her aidat artışına zengin edasıyla umursamazlık gösteriyor evde sövdüklerine eminim ama ispatlayamam
    yakıt parası da ödüyormu?

8.  Alıntı Originally Posted by palmet Yazıyı Oku
    yakıt parası da ödüyormu?
    Kendine ait doğalgaz saati var ancak elektrik saati ve su saati yok apartmandan çekiyor elektrikli ısıtıcı ile ısındığını düşünüyorum elektrik su da bedava yani kaç kez dedim ayıralım suyu elektriği ama dinleyen yok neyse fazla konuşturmayın beni

Sayfa 695/1001 İlkİlk ... 195595645685693694695696697705745795 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •