-

Originally Posted by
borsazede90
demır celık sektorunde %40 civarı daralma vardı en son ekim ayına dair bilgi. ayrıca fabırakada calısanlardan bırı sanırım yazmıstı personele yıllık ızın kullanıdırıyorlar dıye. o ciro zor bence ama hayırlısı.
2.5 milyarı gecebilir bile....
-
Çok zor 700 milyon civarı
-
Benim anlamadığım taraf şu 2022 3 aylıklarda stok 400 küsür iken 9 aylıkta 600 küsürlere yükselmiş acaba diyorum birisi şirkete borç verip mi aldılar yoksa 9 aylıktaki karı buraya mı gitti bi türlü çözemedim.
-

Originally Posted by
haslemder67
Çok zor 700 milyon civarı
Erbosan gibi bir şirketin bu çeyrek de 600-700 ciro yakalaması çok normal önemli olan karlılık ne olacak..Ekim Kasım Aralık da 200 er milyondan aşağı ciro yapmaz..
-
pısaya açıkken 3 aylıkta 500-600 mılyon civarı ciro yapıyor zaten %40-%50 resesyonda demir celik dipteyken 700 gelmesini beklemek çok iyimser bir tahmin.
-
ben sahsen bu dönem ciro azalması ama karlılıkta artıs beklıyorum çünkü stoğun maliyetinin oldukça düşmüş olması gerekıyor.
-

Originally Posted by
haslemder67
Benim anlamadığım taraf şu 2022 3 aylıklarda stok 400 küsür iken 9 aylıkta 600 küsürlere yükselmiş acaba diyorum birisi şirkete borç verip mi aldılar yoksa 9 aylıktaki karı buraya mı gitti bi türlü çözemedim.
döviz nakitlerini stoğa gömdüler
-
25.01.2023..
AB’de sıcak rulo sac fiyatları yüksek seyrediyor, daha fazla artış hedefleniyor..
Dünkü kapanış 779 dolar ..
Fiyatlar yükselmeye başladı bakalım
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri