Sayfa 313/651 İlkİlk ... 213263303311312313314315323363413 ... SonSon
Arama sonucu : 5207 madde; 2,497 - 2,504 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

Alıntı Originally Posted by zazadayı Yazıyı Oku
    Halkbank’ın temyiz başvurusuna ilişkin ABD Anayasa Mahkemesi’nde görülen duruşma tamamlandı.

Yüksek yargıçlar tarafları zorda bırakacak sorular yöneltti. Karar bugün verilmedi. İran’a ekonomik yaptırımların ihlal edilmesi davasına 2019 yılında sanık olarak eklenen Halkbank’ın yargılanıp yargılanmayacağına ilişkin karar önümüzdeki günlerde açıklanacak.
    aha da buyrun bu kaçıncı hani len yolun sonuna geliniyordu?
    artık düğüm çözülüyordu?
    düğümünüze de yolunuza da
    borsanın en şrfsiz hissesi bu hisseye olumlu yazı yazan bu zalimliğe ortaktır
    3 senedir yatırımcısına kan ağlatan rezil eden bir kağıt
    en batık dediğimiz kağıtlar 10 a katladı utanmazlar yazıklar olsun

Ben bir konunun iddisında değilim.Adam gibi 3 yıl önce hisse mi aldım, insan gibi yatırımcı olarak hissemde bekliyorim.Bir o yana bir bu ysna kıvrılmıyorum.Batarsamda kaderim doyorum batmazsamda nasibim de bu varnış diyorum.Anlamiyorsan anladiğin hissede kısmetini ararsan sana yakişan sa budur diyorum.Ama conta yanmış...YTD

Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    POZİTİF, bana hitap etmesen memnun olurum.YRD
    böyle ucuz laflarla kurtulamazsın bugün 17 ocak yine çözülmedi yolun sonu değilmiş
    yarın bu hisse taban olursa kim vebal almış oluyor bu vebali nasıl ödemeyi düşünüyorsun açıkla

Vebali Rabbim bilir...Ytd

Ben sorun çözüldü veya çözülmedi gibi bir iddiada asla bulunmadim.Reelde de daima hep ihtimal hesabı gözeterek konuşmalarima dikkat ederim.
    Senin gibi elimde hisse olmadan bik bik bik diyerek gecenin 2 sinde yazarak sağa sola da savrulacak karakterimde yok...YTD

Ben bir konunun iddisında değilim.Adam gibi 3 yıl önce hisse mi aldım, insan gibi yatırımcı olarak hissemde bekliyorim.Bir o yana bir bu ysna kıvrılmıyorum.Batarsamda kaderim doyorum batmazsamda nasibim de bu varnış diyorum.Anlamiyorsan anladiğin hissede kısmetini ararsan sana yakişan sa budur diyorum.Ama conta yanmış...YTD
    yav sen konuya dön lafı çevirme bugünden bahset
    sen demiyormuydun artık yolun sonu iki ihtimal var ya kabul edecek dava düşecek yada ret dava görülecek bu süreçte anlaşma olacak diye ısıtıp ısıtıp gündeme getiren haber üstüne haber paylaşan şu kadar iş günü kaldı diyerek sona geldi algısı yaratan bak koçum
    büyük lokma yiyeceksin büyük laf konuşmayacaksın
    birde bana vebal alıyorsun diye ithamlarda bulunuyorsun
    benim 3,5 uğuma can kurban en azından bir nebze insanları bu hisseden uzak tutuyorsam ne mutlu bana
    sen şimdi bu vebali nasıl ödemeyi düşünüyorsun onu açıkla bize lafı hiççç dolandırmadan bak bugünde yolun sonu değilmiş

Alıntı Originally Posted by devlethan Yazıyı Oku
    Karar ertelenmiş, hadi 4-5 ay daha yatırımcılara stres, kısa vadecilere de kafa karışıklığı.
    bugün olay çözülüyor yolun sonu diyerek atlayan sazanlara hiç acımıyorum
    kendi düşen ağlamaz umarım yüksek lotlar almamışlardır
    yoksa bu hançer yıllarca çıkmaz

Vebali Rabbim bilir...Ytd
    onu herkes biliyor bugünden bahset 17 ocak 2023 salı gününden
    bu kadar kolay kurtulamazsın hemen Rabbim bilir diyerek yırtamazsın
    daha önceleri ama ben biliyorum diyordun kendinden çok emindin ne oldu
    vebal ne olacak anlat

Sayfa 313/651 İlkİlk ... 213263303311312313314315323363413 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri