Sayfa 20/79 İlkİlk ... 1018192021223070 ... SonSon
Arama sonucu : 625 madde; 153 - 160 arası.

Konu: SDTTR - SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by wracker Yazıyı Oku
    sayın kwon hocam hacım dusmesını neden onemsıyorsun merak ettım
    günlük hacımler onemlı..hacım zırve fıyatta patlama yapınca ve asansöre bağlayınca benım için ayrılma vaktı..!!

bu hacımlerle malı alanlar elındekı malı çıkamaz..onlar duruyorsa bende dururum..çıkış işareti alırsam bir dakıka durmam..

sert fiyatlamanın düzeltmesıde sert olur..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

2. 360.107 lot işlem ,,32.805.748 tl işlem hacmi !!!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

3.  Alıntı Originally Posted by 1234567890 Yazıyı Oku
    100 dünya atmosferidir.
    100 kırılıp dünya atmosferi aşılıp ,aya yolculuk başlar mı?
    150 ay atmosferidir.150 ay atmosferi geçilince 150 tl üzerinde uzay yolculuğu başlar.
    Hele bir 100 dünya atmosferini geçelim ,ardından aya yolculuk başlasın.
    100 geçilecek mi?Geçilirse 150 görülür mü?Görülürse 150 kırılır mı?
    Bilemeyiz.Çıktık bir alamete gedeyoz kıyamete
    Yarının tavanı 100.20.
    Yarın dünya atmosferini delip aya yolculuk başlar mı?Yarın kapanışta görmüş oluruz.

4.  Alıntı Originally Posted by Space Defence Yazıyı Oku
    Bize ne lantetekten
    Biz sdttr den tavan sarmalindan yararlanıp satacağız, vurkac yapacağız.
    Geldin lantetek onda da aynısını yaparız
    Girsin lantetek borsaya onda da tavan sarmalına girelim.Yollayın lantetek i de
    Başladı bir kere tavan sarmalı.

5. Bürüt takas gelmiş nasıl etkiler

6. Birşey olmaz , daha az hacımle çıkışlar olur muhtemelen ,, ky için olumlu ,by nın maldan çıkmasını zorlaştıran bır durum !! Hepsi gırtlağına kadar malda !!

Ama yeter diyen bır yerden kalkmasını bılmelı !! Genel maliyetler 68 tl. ve üstü !! Satmak işlerine gelıyorsa buyursun satsınlar !! Ben birsüre daha burada olacağım !!

7.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Birşey olmaz , daha az hacımle çıkışlar olur muhtemelen ,, ky için olumlu ,by nın maldan çıkmasını zorlaştıran bır durum !! Hepsi gırtlağına kadar malda !!

Ama yeter diyen bır yerden kalkmasını bılmelı !! Genel maliyetler 68 tl. ve üstü !! Satmak işlerine gelıyorsa buyursun satsınlar !! Ben birsüre daha burada olacağım !!
    Bürüt takas erken geldi gibi .By korku vererek daha mal mı istiyor !!!

YTD.

8.  Alıntı Originally Posted by SOrRrOS Yazıyı Oku
    Bürüt takas erken geldi gibi .By korku vererek daha mal mı istiyor !!!

YTD.
    Otomotık gelen bir uygulama !! Kimsenın istemesi ile gelmez ,, sorun olmaz bence ,, şöyle düşünün siz 75/80 tl den yüklü para bağladığınız bir malı bu fıyattan veya zararına satarmısınız ?ben satmam !!

Hisse 32 tl lerden arz olsada 68 tl ye kadar pek mal düşmedi tahtaya,, benım tahmınım devam edecek ve dönse bile 90/100 arasını dıp yapacak !!orta vade için zaten bu rakamlar pahalı sayılmaz !! 32 fk şuan ,, yıl sonu karı ile bu oran ıyıce düşer !! Ama ben kısacı olduğum için bekledığım rakamlar gelirse durmam !!

Sayfa 20/79 İlkİlk ... 1018192021223070 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •