Egeen baktı gururuna yaraşmayacağını düşündü. Önüne geçmesine müsade etmedi. CPH2125 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Egeen baktı gururuna yaraşmayacağını düşündü. Önüne geçmesine müsade etmedi. CPH2125 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hayırlı olsun ortaklar, brüt yemişiz.
bence tahtacı brüt istemiyordu. o yüzden 2 gündür frene basmıştı.
veya bugün brütü duyanlar biraz satış baskısı oluşturdu.
yine de pek olumsuz yansıyacağını düşünmüyorum.
hayırlısı bakalım.
şu spk onayı gelsin de; mart a kadar gözümüz hep kap da olsun![]()
Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )
Bugün SPK bülten günü. Aynı anda bedelsiz oranı ile ilgili bir kap ta gelebilir.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
İnşaallah liderliği tekrar alalım artık.
tutmayın beni ,acelem var diyorrr kralll
Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )
bu gün çıkmazsa haftaya büyük bir ihtimalle çıkar ve sonrasında ödenmiş sermaye kararı gelebilir çünkü alman patron fazla beklemek istemiyor gibi bu sermaye bu bedene dar geldiginin ve yatırımların mükafatını almak isteyecektir dişimizi sıkıyor ve müjdeyi bekliyoruz dereli hpl ve alman patrondan.
kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline
Yer İmleri