Sayfa 436/505 İlkİlk ... 336386426434435436437438446486 ... SonSon
Arama sonucu : 4036 madde; 3,481 - 3,488 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1. Yav sahi aklıma geldi , geriye dönük erindim mesaj bakmayada ..

Şu bizim hani ben şu şu hissede de bildim , aylık bakınız grafige , ocakta burda olun görürsünüz, lütfen canım azcık formasyon bakın , seve seve gidicek rahat olun , filan filan işler işte .. bunladı diyen iki abi vardı hani aramıza kısada katılıp zengin olup vole vurucak , onlar yaşıyoruz diye ses ediversin arada sesleri yok meraktan öldük he !

Yada maliyet mi düşünüyorlar yoksa

2. Daha biraz önce 9 kusur bin lot daha aldım. Milletin parasını takip etmeyi bırakiniz. Yasamaniza baksanaiz daha iyi olacak. Saçlarınız dökülür.
    Normalde umurumda olmazsınız ama problemli siniz. Salça olacak başkalarını bulunuz
     Alıntı Originally Posted by HARLEYQUEEN Yazıyı Oku
    Yav sahi aklıma geldi , geriye dönük erindim mesaj bakmayada ..

Şu bizim hani ben şu şu hissede de bildim , aylık bakınız grafige , ocakta burda olun görürsünüz, lütfen canım azcık formasyon bakın , seve seve gidicek rahat olun , filan filan işler işte .. bunladı diyen iki abi vardı hani aramıza kısada katılıp zengin olup vole vurucak , onlar yaşıyoruz diye ses ediversin arada sesleri yok meraktan öldük he !

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. https://rtalabs.com.tr/yatirimci-ili...aat-gorselleri

Bahçeye çimler de ekilmiş. Sterilizasyon odaları da kapısına kadar hazırlanmış, RTA yazılacak camsız dekoratif doğal taştan ön cephe bölümü de yapılmış. Merkezî Klima ve havalandırma sistemi bitmiş. Bazı makineler gelmiş kasalar içinde, orta gerilim hücresi bitmiş, büyük jeneratör de yanına konulmuş. İdari katın ince işçiliği de bitmiş. Duş cephe boyasına kadar yapılmış. Bahçe otomatik kapı takılmış, ve parke taşı yapılmış, sevkiyat kapısı takılmış otomatik panjur. Ziyaret ettiğimde icerde duran paslanmaz büyük su depisu kaldırılmış, demekki abonmanlik işi bitmiş ve içerde artık şebeke suyu var. Şantiye elektrik panosu kaldırılmış , demek ki takat artırımı bitti ve abonman elejtrigi kullanılıyor artık.

Malatya fabrikamızda ruhsatlandırma süreçlerinin sonunda kurulması planlanan alanlarda;

- Swab üretimi

- Mikrobiyoloji (petride,tüpte ve şişede besiyerleri) üretimi

- Kart test üretimi

yapılması planlanmaktadır

Eli kulağında gibi görünüyor açılışın
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

4. Hayırlı olsun. Bu görseller yeni mi eklendi?
     Alıntı Originally Posted by külyutar Yazıyı Oku
    https://rtalabs.com.tr/yatirimci-ili...aat-gorselleri

Bahçeye çimler de ekilmiş. Sterilizasyon odaları da kapısına kadar hazırlanmış, RTA yazılacak camsız dekoratif doğal taştan ön cephe bölümü de yapılmış. Merkezî Klima ve havalandırma sistemi bitmiş. Bazı makineler gelmiş kasalar içinde, orta gerilim hücresi bitmiş, büyük jeneratör de yanına konulmuş. İdari katın ince işçiliği de bitmiş. Duş cephe boyasına kadar yapılmış. Bahçe otomatik kapı takılmış, ve parke taşı yapılmış, sevkiyat kapısı takılmış otomatik panjur. Ziyaret ettiğimde icerde duran paslanmaz büyük su depisu kaldırılmış, demekki abonmanlik işi bitmiş ve içerde artık şebeke suyu var. Şantiye elektrik panosu kaldırılmış , demek ki takat artırımı bitti ve abonman elejtrigi kullanılıyor artık.

Malatya fabrikamızda ruhsatlandırma süreçlerinin sonunda kurulması planlanan alanlarda;

- Swab üretimi

- Mikrobiyoloji (petride,tüpte ve şişede besiyerleri) üretimi

- Kart test üretimi

yapılması planlanmaktadır

Eli kulağında gibi görünüyor açılışın

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by HARLEYQUEEN Yazıyı Oku
    Yav sahi aklıma geldi , geriye dönük erindim mesaj bakmayada ..

)
    Hala burdayım merak etmeyin

6. Hiç inandırıcı değil 10.90 altında bütün gün işlem görmesi.

Cidden iyice komik oldunuz

Eşeğin kulagina suyu kaçırdınız yaniii

Yapmayın böyle, RTA nın gercek yatırımcısı ile dalga geçer gibi 10 kademeye husseyi sıkıştırmayın
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

tam zamanı işte yapıştır tavana sanane endeksten sanki endeks kağıdı

8. Burada iyi polis kötü polis gibi birşey olduğundan huylandim. Bilginiz olsun
     Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    )
    Hala burdayım merak etmeyin

Sayfa 436/505 İlkİlk ... 336386426434435436437438446486 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •